Surf Kennis

Een database vol beknopte no nonsense informatie om jouw surfprogressie op gang te helpen! Kies je categorie en vind de tips die je nodig hebt

HOME | SURFKENNIS |Uitrusting |Ideale cadeaus voor een surfer

cadeaus voor surfers onder de kerstboom

Ideale cadeaus voor een surfer

Wat geef je een surfer cadeau?Het ideale cadeau vinden voor iemand die surft hoeft niet moeilijk te zijn. Het geeft juist extra opties als iemand surft. Om jou op weg te helpen, of het nou voor je eigen verlanglijstje of een cadeau voor een vriend(in) of familie is, hebben we een lijstje gemaakt met leuke cadeau ideeën waar iedere surfer wat aan heeft! Je zoekt natuurlijk naar cadeaus die een surfer zelf niet zo snel koopt, maar zonder het zelf te weten, wel mist! 

Het is belangrijk om eerst te bedenken wat voor cadeau je zoekt, zoek je iets kleins of juist een mooi groter cadeau waar je nog lang iets aan hebt. We hebben de lijst daarom ingedeeld van groot naar klein. Zoek je dus een kleinigheidje, scroll dan gelijk door naar beneden.

Boardbag of sok

Een boardbag of boardsok is een cadeau waar iedere surfer enorm blij van wordt. Ze beschermen de surfplank namelijk wanneer het niet wordt gebruikt. Aangezien veel surfers hun surfplank als hun kindje behandelen is het daarom een wel gewaardeerde aanwinst voor de uitrusting van een surfer. Let er wel op dat het formaat en de vorm wel bij de plank van de surfer moeten passen.

Prijs: €40,00 tot €100,00

De surfponcho

Een surf poncho houdt je in de winter warm en zorgt er voor dat niemand ongewenst je edele delen hoeft te zien als je je staat om te kleden. Daarnaast zijn ze ook gewoon heel erg lekker om in te chillen als je niet aan surfen bent. Wat ons betreft is deze onmisbaar als je niet de luxe hebt dat je pal op het strand woont en je altijd thuis kunt omkleden.

Prijs: €45,00

surf poncho omkleedponcho surfponcho

Leash

De meeste leashes worden heel lang gebruikt tot ze uiteindelijk een keer breken en je zonder plank in zee ligt. Dat wil je natuurlijk niet. Daarom is een nieuwe leash geen overbodige luxe en altijd welkom. Bovendien zitten de leashes van tegenwoordig veel comfortabeler door gestroomlijnde en flexibele enkelbanden.

Prijs: €35,00 tot €42,00

Keypod

Nooit meer je sleutels verstoppen in de bosjes of gerommel met waterdichte zakjes in je wetsuit. Ga je vaak met de auto naar het strand, dan is een keypod een zéér welkom cadeau. Je hangt de keypod op aan de trekhaak, velg of ander deel van de auto, stelt je eigen 4 cijferige code in en je kan met een gerust hart het water in.

Prijs: vanaf €35,00

Waterdichte changing mat

Dit is zo’n accessoire die je niet per se mist, maar die wel heel welkom is en daarom een goed cadeau is voor een surfer. Vooral in de winter is het altijd aanzienlijk fijner om je op een matje om te kleden dan met je blote voeten op de ijskoude grond te staan. Sowieso is het superhandig om je wetsuit zo zandvrij mogelijk te houden en hem gemakkelijk en waterdicht mee te nemen in de auto. Je vouwt namelijk je natte wetsuit op in de waterdichte changing mat om deze thuis uit te spoelen. Top!

Prijs: €29,00

Accessoire pack

Deze mis je niet tot je er een hebt gehad. Dan pas weet je hoe chill het is om al je surfspullen niet los bij elkaar te moeten houden, maar gewoon superhandig in een accessoire pack te kunnen bewaren. Al die kleine dingen die je normaal los in je auto of tas bewaard kun je hierin doen. Denk hierbij aan wax, zink, vinnen, waxkammen, finkeys, suncure, keypod, horloges en nog veel meer.

Prijs: vanaf €22,00

surfspullen in een travel pack

Surfboeken

Lekker old school een boek cadeau doen is altijd leuk. Ondanks dat je zo veel informatie online kunt vinden, is een boek toch een andere beleving die veel kan bieden. Iedere surfer vindt het heerlijk om door een goed surfboek heen te bladeren en weg te dromen bij alle idyllische locaties en golven die erin staan vastgelegd. Daarnaast bieden de boeken ook nog eens veel info over surfspots over de hele wereld, inclusief spots in de buurt! Denk hierbij aan spot info over Zuid-Frankrijk, Bretagne of Engeland.

Prijs: vanaf €18,00

Dashboard hula doll

Zeg nou eerlijk, hier word je toch gewoon blij van. Altijd leuk om te krijgen en op je dashboard of ergens thuis neer te zetten en zeker iets dat vaker aan een surfer cadeau wordt gedaan dan dat het zelf wordt gekocht.

Prijs: €18,00

Waxdoos

Een waxdoos is heel erg fijn! Er is geen surfer op de wereld die houdt van zand en vuil in zijn/haar wax. Met een waxdoos kun je je gebruikte wax schoon opbergen voor de volgende sessie. Geef er gelijk een nieuw blokje wax bij en je cadeau is helemaal compleet!

Prijs: €10,00

wax container sexwax surfboard blauw

Andere kennis artikelen...