Surfshop

Vind de perfecte uitrusting die bij je past

Mr. Zogs Sexwax Doos en Waxkam

Mr. Zogs Sexwax Doos en Waxkam

Wax doosje en kam om je Mr. Zogs Sexwax blokken in te bewaren. Met een Waxkam die altijd handig is als je zonder wax komt te zitten of je oude waxlaag wilt verversen!

10.00

2-3 werkdagen verzendtijd

Gratis verzending vanaf €50,-

Gratis verzending vanaf €70,-

Gratis Verzending vanaf €50,-

Wil je de perfecte waxlaag op je board?

De perfecte waxlaag bestaat uit allemaal kleine bobbeltjes op het deck van je board. Er is één bepaalde methode die het beste werkt om deze bobbeltjes te realiseren…

Beschrijving

Sexwax doos inclusief waxkam

Handig doosje voor de ronde blokken wax van Mr. Zogs Sexwax. Het is aan te raden je wax in een doosje te bewaren om te voorkomen dat je na een tijdje overal in je tas vegen en resten wax terug vindt. Daarnaast houd je je wax schoon! Het laatste wat je natuurlijk wilt is een waxblok met allemaal zand en viezigheid om je surfboard mee te waxen.

Inclusief waxkam

Je board waxen voor iedere sessie is in principe niet nodig. Wat je wél nodig hebt is een ruwe ondergrond waarop je voldoende grip hebt. Dit kan heel goed door je wax op te ruwen met een waxkam. Door deze in beide richtingen diagonaal over je ‘oude’ wax te trekken ontstaat een nieuw grof oppervlak van je wax. Let erop dat je wel met regelmaat nieuwe wax zal moeten aanbrengen, omdat deze tijdens het surfen op lost en weg slijt. De sexwax doos komt inclusief handige waxkam, zo kun jij iedere sessie kiezen tussen alleen opruwen, of toch die verse waxlaag erop.

Wax aanbrengen op je surfboard

Wax aanbrengen doe je natuurlijk met een beetje liefde.. en een beetje techniek, anders wordt het zo een smeuïg zooitje. Hoe je het beste je surfboard kunt waxen lees je in het uitgebreide artikel over het aanbrengen van wax. Deze is te vinden op de pagina ‘Surfkennis‘. Je vindt hier zelfs een letterlijk stap voor stap instructie video, over  hoe je de wax van je board haalt, basecoat toepast en gewone wax aanbrengt!

 

Andere suggesties…