Surfshop

Vind de perfecte uitrusting die bij je past

Zonbescherming

SPF50 Surf Stick kopen? Zonbescherming speciaal voor surfers

Surfers vangen veel zon. Het is daarom belangrijk dat zij een goede zonbescherming gebruiken met een SPF50 factor. Met surfsessies die vele uren kunnen duren zonder pauze, is het ook nog eens belangrijk dat je zonbescherming goed waterbestendig is en niet te snel verdwijnt. En mocht die dan een beetje loslaten, dan is het wel zo fijn als die milieuvriendelijk is en je je niet druk hoeft te maken dat je de natuur aantast. Best wat eisen voor zo’n zonnebrandje. En daarom wordt er speciale zonbescherming gemaakt voor surfers.

Surfer Zinc sticks werken als een sunblock en zijn heel goed tegen verbranding in je gezicht. Een zinc stick is meestal niet doorzichtig en niet ideaal om je hele lichaam mee in te smeren. Gelukkig hoeven wij in Nederland met onze wetsuits eigenlijk alleen ons gezicht in te smeren en is een sunblock stick al snel voldoende.

Ook is het belangrijk dat je je lippen goed insmeert. Deze worden nog wel eens vergeten, waardoor surfers met goed schrale en scheurende lippen komen te zitten. Voor je lippen zijn gelukkig speciale lip sticks, of surfer lipbalm, ontwikkeld, die het vele wrijven van je lippen over elkaar aan kunnen en daarbij niet gelijk los laten.

Met deze producten ben je optimaal beschermd en kan je urenlange in het zomerse zonnetje blijven surfen!