Surfshop

Vind de perfecte uitrusting die bij je past

Byron Bay Tan Activator SPF 50

Byron Bay Tan Activator SPF 50

Maximaal bronzen en niet verbranden tijdens het surfen! De Byron Bay Tan Activator SPF50 is de ideale zonnebrand voor surfers die goed beschermd willen zijn tegen UV, maar wel voor die maximale surfer tanlines gaan!

18.95

Op voorraad

2-3 werkdagen verzendtijd

Gratis verzending vanaf €50,-

Gratis verzending vanaf €70,-

Gratis Verzending vanaf €50,-

Beschrijving

Byron Bay Tan Activator SPF 50

De SPF50 zonnebrand van Byron Bay is een maximale beschermer tegen verbanding van de huid, terwijl je toch dat heerlijke zongebruinde kleurtje krijgt. Het fijne van deze zonnebrand is dat hij makkelijk smeert en snel droogt. Daarnaast is hij niet ‘olie-achtig’ zodat je niet van je surfboard glibbert wanneer je het water induikt.

Goede zonnebrand voor surfen

De SPF 50, ofwel Sun Protection Factor 50, biedt een maximale bescherming tegen de zon. Zeker tijdens het surfen is een goede zonnebrand essentieel. De zon reflecteert namelijk op het wateroppervlak waardoor je sneller verbrand dan op het land. We raden dan ook aan zeker tijdens het surfen altijd goed in te smeren met een factor 50 zonnebrand die waterbestendig is. De Byron Bay SPF50 is speciaal ontwikkeld om goede bescherming te bieden, ook na meerdere uren in het water.

Tan activator

De zogeheten ‘tan activator’ zorgt ervoor dat je maximaal bronst terwijl je huid goed beschermt blijft. Je wilt natuurlijk wel als een ware Jordy Smith dat Zuid-Afrikaanse bruine kleurtje overhouden na een dagje zee en strand. Byron Bay heeft hiervoor de perfecte formule ontwikkeld. Heerlijk!

Andere zonnebrand producten van Byron Bay

Hebben jouw melkwitte wangetjes nog weinig zon gezien, of verbrand je net zo snel als een rauw kippendijtje op een bloedhete barbecue? Gebruik dan de gloednieuwe Sunblock van Byron Bay. Ga je na het surfen voor een maximale tansessie op het strand? Dan is de Byron Bay Tan Activator SPF30 je grootste vriend.

Specificaties

  • 200 ml
  • Hoge UVA en UVB protectie
  • Helpt veroudering door zon te voorkomen
  • Met bronzing stimulator
  • Laat geen witte strepen achter
  • Trekt snel in en plakt niet
  • Fijne zomergeur

Andere suggesties…