Surfshop

Vind de perfecte uitrusting die bij je past

Surfer Accessoires

Surfer accessoires kopen?

In deze categorie in onze surfshop vind je alle surfer accessoires die je als surfer nodig hebt voor jezelf. Denk hierbij aan producten om jezelf te beschermen tegen het weer tijdens het surfen, maar ook aan dingen om mee om te kleden of surfboeken om te lezen.

Als Nederlandse surfer ga je door weer en wind te water. Dat komt natuurlijk met alle weer gerelateerde gevaren, zoals verbranden door UV-licht of oorontstekingen en zelfs surfersoor door koude en winderige wintersessies. Het is daarom belangrijk dat je je als surfer goed beschermt tegen de zon en tegen het surfersoor met oordopjes en goede zonbescherming!

Nederlandse surfers kleden zich daarnaast vaak om bij hun auto, want helaas woont niet iedereen op een steenworp van het strand. Het is dan wel zo fijn om je als surfer comfortabel om te kunnen kleden met bijvoorbeeld een surfponcho en een omkleedmat. Dit zorgt er ook nog eens voor dat je niet in je blootje in de kou hoeft te staan en je zo min mogelijk zand meeneemt in je natte wetsuit!

Verder is het als Nederlandse surfer ook altijd goed om je volgende trip te plannen en in de flatspells bezig te blijven met je surfprogressie. Vandaar dat wij een assortiment surfboeken aanbieden die dit voor jou mogelijk maken!