Surfshop

Vind de perfecte uitrusting die bij je past

Northcore Waterdichte C-Mat

Northcore Waterdichte C-Mat

De omkleedmat van Northcore is perfect om je wetsuit op uit te trekken zonder dat deze onder het zand en vuil komt te zitten. Ideaal voor op de parkeerplaats en op het strand! Je gaat op de mat staan en trekt je wetsuit uit. Vervolgens trek je aan het touwtje en al je natte spul vouwt op in een tas, klaar om mee te nemen naar huis. Handig!

29.00

Op voorraad

2-3 werkdagen verzendtijd

Gratis verzending vanaf €50,-

Gratis verzending vanaf €70,-

Gratis Verzending vanaf €50,-

Beschrijving

Changing mat Northcore

Meer mensen zullen het herkennen: je komt thuis na een heerlijke sessie en spoelt je wetsuit uit in de douche, om vervolgens een enorme hoop zand gewetenloos door het doucheputje te spoelen. Sinds de ontdekking van de omkleedmat zijn deze problemen verleden tijd. Handig voor het weghouden van vuil, maar ook ideaal voor het vervoeren van je natte wetsuit zonder zout in de bekleding van je auto achter te laten. In de winter is dit ook nog eens super comfortabel aangezien je niet meer op de ijskoude grond hoeft te staan tijdens het omkleden. Wanneer je klaar bent met omkleden gooi je al je natte spullen op de Changing Mat en trek je aan het touwtje. De mat vouwt zich dan op naar een tas waarin je je natte spul gelijk kan meenemen!

Specificaties
– 100% stevig waterdicht Nylon
– Opengeklapt 1m diameter
– Waterdicht
– Ingestikt koord voor eenvoudig samenvouwen tot een tas

Tips om buiten om te kleden

Jammer genoeg hebben maar weinig van ons de luxe om naar huis te lopen vanaf het strand. Als jij net als ons je vaak buiten omkleed, dan kan een surfponcho absoluut niet ontbreken. Dat rommelen achter een auto in je blote togus wordt je snel zat. Met een surfponcho kun je je in alle openheid omkleden, zonder je edele delen ten toon te stellen. Heb je nou helemaal geen zin om buiten om te kleden, dan kun je ook met nat wetsuit en al direct de auto in. We raden je dan wel sterk aan een waterdichte autostoel hoes over je autostoel te doen, om hardnekkig zout en vocht in je autobekleding te voorkomen.

 

Andere suggesties…