Surfshop

Vind de perfecte uitrusting die bij je past

SurfEars 3.0

SurfEars 3.0

SurfEars 3.0 beschermen je tegen het beruchte surfersoor. Inclusief handig opbergdoosje, een koord om ze niet kwijt te raken in het water en verschillende maten oordopjes voor optimale bescherming en comfort. Zorg goed voor je oren met SurfEars!

50.00

Op voorraad

2-3 werkdagen verzendtijd

Gratis verzending vanaf €50,-

Gratis verzending vanaf €70,-

Gratis Verzending vanaf €50,-

Beschrijving

SurfEars tegen surfersoor

SurfEars 3.0 zijn zo gemaakt dat ze maximaal geluid doorlaten maar minimale wind, water en viezigheid. Hierdoor heb je er zo min mogelijk last van in het water. Ze beschermen je voor het beruchte surfersoor, een welbekende aandoening onder surfers. Surfersoor wordt veroorzaakt door wind en koud water die irritaties in de gehoorgang veroorzaken. Als reactie op de irritaties schiet je lichaam in de bescherming door kraakbeen in je gehoorgang te groeien en deze zo langzaam te sluiten. Vaak heb je het pas door als het te laat is en je last krijg van regelmatige oorontsteking of verminderd gehoor. Wij raden aan om preventief SurfEars te gebruiken aangezien oorontstekingen je uit het water zullen houden! Wanneer je al een cap gebruikt hoef je geen oordoppen te gebruiken. Je oren zijn dan al goed beschermd tegen de koude elementen als water en wind.

Wat kun je verwachten?

De SurfEars komen in een compact maar bijzonder uitgebreid pakketje. Alles wat je nodig hebt zit in een handig siliconen doosje wat bestand is tegen zand en zout, een draadje zodat je ze in het water niet kwijt raakt en oordopjes in diverse verschillende maten zodat jij een optimaal beschermd oor hebt én een comfortabele pasvorm. Daarnaast zijn de oordoppen gekleurd zodat je links en rechts niet door de war hoeft te halen.

Surfen / Suppen / Kayakken / Windsurfen / Kitesurfen

Het maakt niet uit welke watersport je beoefend. Zodra je oren langdurig en herhaaldelijk worden blootgesteld een koud water en wind zullen deze kraakbeen aanmaken om de gehoorgang te beschermen. Hoe vaker jij actief bent in koud water, hoe verder het ‘surfersoor’ zich zal ontwikkelen. Surfears zijn dus niet alleen bedoeld voor surfers, maar ook voor iedere andere watersporter die de winterse condities trotseert.

Tip van de dag: ‘Gebruik surf oordoppen vóórdat je klachten krijgt!’

Andere suggesties…