Surfshop

Vind de perfecte uitrusting die bij je past

Northcore Single Seat Cover

Northcore Single Seat Cover

De Seat Cover van Northcore biedt goede bescherming tegen vocht in je autobekleding. Dankzij deze seat cover hoef je niet op de parkeerplaats in de kou je wetsuit uit te trekken maar kun je gelijk met nat pak en al de auto in!

35.00

Op voorraad

2-3 werkdagen verzendtijd

Gratis verzending vanaf €50,-

Gratis verzending vanaf €70,-

Gratis Verzending vanaf €50,-

Beschrijving

Car Seat Cover

Heb je net een steenkoude sessie achter de rug en wil je zo snel mogelijk richting de warme douche thuis, dan spring je natuurlijk met nat wetsuit en al de auto in. Lekker voor jou, maar niet voor je auto! Na verloop van tijd begint je auto namelijk wel wat muf te ruiken en die geur krijg je er niet gemakkelijk uit.

De car seat cover van Northcore is ideaal om nat de auto in te kunnen, zonder dat je autostoelen hieronder te lijden hebben. De covers zijn waterdicht en gemakkelijk af te nemen. Daarnaast hebben de stoelhoezen een universele pasvorm, waardoor deze moeiteloos om de meeste autostoelen heen kunnen.

Muffe zeelucht in de auto

Ga jij af en toe met een nat wetsuit in je auto zitten, dan is een handdoek op je stoel niet voldoende. Natuurlijk droogt de bekleding vanzelf weer op, maar het nadeel van zeewater is dat het water verdampt, maar het zout in je autobekleding achter blijft. Omdat zout de eigenschap heeft om vocht aan te trekken, zal het altijd vochtig en muf blijven ruiken in je auto. Door altijd gebruik te maken van een autostoel hoes als je nat de auto in gaat, voorkom je vocht en schimmel in de bekleding.

Mocht je een snelle oplossing zoeken voor de muffe zeelucht in je auto, check dan de car refreshner van Sexwax!

Andere suggesties…