Surfshop

Vind de perfecte uitrusting die bij je past

Mr Zogs Sex Wax Air Fresheners

Mr Zogs Sex Wax Air Fresheners

Begint jouw auto ook een beetje muf te ruiken? Gebruik dan deze overheerlijke auto luchtverfrisser van Sexwax, met de geuren kokos, druif of aardbei. Hang hem op in je eigen auto, of geef er een luchtverfrisser aan je surfmaat die je altijd naar de surfspot brengt!

3.504.00

2-3 werkdagen verzendtijd

Gratis verzending vanaf €50,-

Gratis verzending vanaf €70,-

Gratis Verzending vanaf €50,-

Beschrijving

Auto luchtverfrisser met de heerlijke geur van Sexwax!

Vind jij de geur van surfwax ook zo heerlijk? Goed nieuws! Je kunt die geur nu naar je auto brengen met de sexwax air refreshners! Kies uit de varianten Kokos, Aardbei en Druif. De luchtverfrisser hang je op aan je auto spiegel, de rest gebeurd vanzelf!

LET OP: Laat de air refreshners niet liggen op autobekleding, op je dashboard, of op andere zichtbare plekken in je auto. Het materiaal van de air refreshner kan verkleuring veroorzaken.

Muffe lucht in je auto

Gooi jij vaak je surfboard zonder hoes achterin de auto, of heb je wel eens je natte wetsuit een dag in een warme auto laten liggen? Dan zal je de muffe lucht waar we het over hebben wel herkennen. Hoe goed je ook je best doet met schoonmaken, na verloop van tijd zal deze geur permanent in je auto hangen. Dit komt doordat het water van je natte surfboard en wetsuit in de bekleding van je auto druipt. Wanneer dit zoute zeewater opdroogt, blijft alleen het zout achter. Omdat zout de eigenschap heeft om vocht aan te trekken, zal het áltijd dampig voelen en ruiken in je auto. Met de luchtverfrisser van Sexwax bestrijd je de muffe geur in no-time en ruikt het weer fris!

Cadeautip voor surfer

Wordt jij vaak naar de surf gereden door één van je surfmaatjes? Geef hem/haar dan eens een air refreshner cadeau. Een klein gebaar wordt altijd gewaardeerd.

 

Andere suggesties…