Surfshop

Vind de perfecte uitrusting die bij je past

Northcore Keypod Keysafe 5th Generation

Northcore Keypod Keysafe 5th Generation

Bewaar je sleutel als je gaat surfen in deze handig keypod, versleuteld met een 4-cijferige code. Wat ons betreft is een keypod onmisbaar voor iedere surfer die met de fiets of auto naar het strand rijdt!

44.00

Op voorraad

2-3 werkdagen verzendtijd

Gratis verzending vanaf €50,-

Gratis verzending vanaf €70,-

Gratis Verzending vanaf €50,-

Beschrijving

Sleutelkluis voor je autosleutel

Een keypod is wat ons betreft onmisbaar in de uitrusting van een surfer. Of je nou met de auto of fiets gaat, naar je lokale break of op een roadtrip. Een keypod maakt het leven zo veel makkelijker. Geen zorgen meer over je autosleutel die in de weg zit in een vakje in je wetsuit met de kans dat je autosleutels gaan roesten of zelfs kapot gaat door het contact met zeewater. Dankzij de handige sleutelkluis van Northcore kun je je sleutel gemakkelijk en veilig aan je auto of iets in de buurt bevestigen.
Wij hangen hem vaak aan de trekhaak of aan één van de velgen.

De keypod kan worden geopend met een zelf in te stellen 4-cijferige code. Wanneer het kastje geopend is kan ook de RVS beugel beugel worden geopend om deze aan bijvoorbeeld een trekhaak te bevestigen. Vervolgens doe je je auto op slot, plaats je de autosleutels in het kastje en druk je deze dicht. Vergeet niet een draai aan de cijfers te geven om het kastje te vergrendelen.

De keypod van Northcore is weerbestendig en gemaakt om corrosie van zoute lucht tegen te gaan. Toch doe je er goed aan de bewegende delen (de scharnieren, de beugel en het slot) eens in de paar maanden in te vetten met een druppel olie. Zo houdt je je keypod goed werkend en soepel!

Tip voor ‘s avonds

Is de surf zo goed dat je zelfs tot na zonsondergang nog in het water bent, dan is het verstandig een fietslampje aan de RVS beugel van de keypod te hangen! We spreken uit eigen ervaring dat het ontcijferen van je eigen code in het donker geen pretje is, zeker niet tijdens een koude winteravond!

Let op met automatische sleutels in de keypod

Let er op dat je met sommige moderne elektronische autosleutels de auto al kunt openen als de sleutel in de buurt van de auto is. Koop je de Northcore Keypod, dan is het verstandig de keypod met sleutel buiten dat bereik te hangen. Test in dat geval altijd of je de auto nog open kunt doen, nadat je de autosleutel in de sleutelkluis hebt opgeborgen en opgehangen. Wil je toch liever dat je je keypod aan de auto kunt hangen, check dan de Creatures of Leisure Stashlock. De Stash lock van Creatures of Leisure heeft een zogeheten ‘proximity blocking pouch’ waarmee het signaal van de autosleutel naar de auto wordt geblokkeerd.

 

Andere suggesties…