Surfshop

Vind de perfecte uitrusting die bij je past

Creatures of Leisure Stash Lock Keypod

Creatures of Leisure Stash Lock Keypod

Nooit meer zo een onhandig waterdicht zakje om je nek, of je sleutels in de bosjes verstoppen. De Creatures of Leisure Stash Lock is de ideale keypod om je autosleutel in te bewaren als je gaat surfen. Deze keypod blokkeert zelfs elektronische (proximity) autosleutels met een speciale ‘proximity blocking pouch’.

58.00

Uitverkocht

2-3 werkdagen verzendtijd

Gratis verzending vanaf €50,-

Gratis verzending vanaf €70,-

Gratis Verzending vanaf €50,-

Beschrijving

Waar laat je je autosleutel als je gaat surfen?

Ga je regelmatig met je auto naar het strand om te surfen, dan ken je het wel. Waar laat je toch die autosleutels? Een waterdicht zakje onder je wetsuit zit niet lekker. Je autosleutel verstoppen in de wielkast is niet zo veilig meer als vroeger. En je bent niet de eerste die zijn autosleutel niet meer kan vinden op die ene toch niet zo herkenbare plek in de duinen.

Om je al die ellende te besparen is er de keylock, stashlock, keypod, sleutelkluis, of hoe je het ook wilt noemen. Een metalen kastje die je aan je auto vastmaakt en met een zelf in te stellen cijfercode op slot kan doen. Zo kun je zorgeloos gaan surfen terwijl je autosleutel veilig en droog is opgeborgen.

Waarom de Creatures of Leisure Stash lock?

In onze surf webshop vind je twee keypods. De 5th Generation Keypod van Northcore en de Stashlock van Creatures of Leisure. Beiden uitstekende keypods waarmee je je autosleutel veilig opbergt wanneer je gaat surfen. De Stashlock van Creatures of Leisure is wat duurder dan de Keypod van Northcore, maar daar krijg je een aantal zeer handige extra’s voor terug!

Proximity key blocking pouch

Heb je een elektronische autosleutel met een zogeheten ‘proximity key’, waarmee je auto al van het slot gaat wanneer de autosleutel in de buurt komt, dan is de Stash lock de oplossing. Door de speciale ‘proximity key blocking pouch’ wordt het signaal van de elektronische autosleutel naar de auto geblokkeerd. Zo kun je dus de autosleutel dicht bij je auto opbergen, terwijl je auto gewoon op slot blijft.

Geen krassen op de auto

Een ander pluspunt ten opzichte van de Northcore Keysafe is de zachte achterkant van de Creatures of Leisure Stash Lock. Hang je de keylock op aan de deurgreep van de auto, dan bekrast de sterke metalen behuizing de auto niet. Dit geldt ook voor de siliconen buis die op de metalen beugel heen zit.

Groot formaat

Als laatste pluspunt is dat de binnenkant van de behuizing bijzonder ruim is. De binnenkant heeft een afmeting van maar liefst 100x60x50 mm. Heb je je autosleutel aan je sleutelbos zitten, dan kun je deze met sleutelbos en al in de keypod opbergen en hoef je niet steeds je autosleutel van de sleutelbos te halen om deze in een ‘te kleine’ keypod te stoppen.

Overige specificaties

  • Natuurlijk is de Stash lock gemaakt van ijzersterk materiaal
  • Gemaakt tegen barre weersomstandigheden en dus corrosie-proof
  • Je kan je eigen 4-cijferige code instellen (standaard is 0000)

Tip voor ‘s avonds

Is de surf zo goed dat je zelfs tot na zonsondergang nog in het water bent, dan is het verstandig een fietslampje aan de RVS beugel van de keypod te hangen! We spreken uit eigen ervaring dat het ontcijferen van je eigen code in het donker geen pretje is, zeker niet tijdens een koude winteravond!

Andere suggesties…