Surfshop

Vind de perfecte uitrusting die bij je past

Surfboard op de auto of fiets?

Iedere surfer neemt zijn surfplank mee naar het strand. Afhankelijk van wat voor plank je surft, hoe ver je van het strand woont en hoe lui je bent, zijn er verschillende opties en travel racks om je surfboard mee te nemen.

Surfboard draagriem

Allereerst kun je je plank natuurlijk onder je arm dragen. Dit is een goede oplossing voor surfers die dicht bij het strand wonen en redelijk kleine surfboards hebben. 20 minuten met een longboard sjouwen kan al redelijk oncomfortabel zijn, maar daar kan je een schouderband voor gebruiken!

Surfboard bike rack kopen?

Neem jij je surfboard mee op de fiets? Dan is het kopen van een surfboard bike rack wat voor jou. Geen gevaarlijke situaties meer op de weg wanneer het een beetje waait. Want met beiden handen aan het stuur kom jij een stuk relaxter aan op het strand. Je surfboard hangt stevig en veilig in het bike rack. Heb je eenmaal een surfboard bike rack, dan wil je niet mer zonder!

Surfboard dakdrager kopen?

Ga je met de auto naar het strand, dan kan je surfboards op het dak van de auto vervoeren met dakdragers. De peciale surfboard soft roof rack zijn gemaakt dat ze op iedere auto passen. Afhankelijk van het aantal deuren in je auto kies je de juiste set dakdragers uit. Zelf gebruiken wij de soft roof racks ook en zijn we er, naast onze surfsessies in NL, ook al talloze keren mee naar Frankrijk en Noord-Spanje gereden. Surfboard dakdragers zijn de perfect om surfboard mee op het dak te vervoeren als je geen vaste imperiaal op je auto hebt.