Surfshop

Vind de perfecte uitrusting die bij je past

MovedByBikes Longboard Bike Rack

MovedByBikes Longboard Bike Rack

Het Longboard Bike Rack van MovedByBikes is veruit het beste bikerack voor het vervoeren van een longboard op de fiets. Stevig, roestvrij en supersnel te demonteren. Door de veelzijdig te gebruiken ophangbeugels past dit systeem op vrijwel ieder fietsmodel!

164.95

Nog 1 beschikbaar

2-3 werkdagen verzendtijd

Gratis verzending vanaf €50,-

Gratis verzending vanaf €70,-

Gratis Verzending vanaf €50,-

Beschrijving

Longboard Bike Rack

Surfen is nog fijner als je met de fiets naar het strand kan! Met het Longboard Bike Rack van Movedbybikes fiets je helemaal in stijl naar het strand, terwijl je beide handen aan het stuur kan houden. Wel zo lekker langs een drukke autoweg met windkracht 5!

De mannen achter Movedbybikes waren zo gefrustreerd over de kwaliteit van de surfboard bike racks die op de markt waren dat zij hun eigen ontwerp zijn gaan maken. En we kunnen je vertellen dat ze een fantastisch product hebben geleverd. Zowel het Longboard Bike Rack als het Shortboard Bike Rack zijn stevig, snel te monteren én passen op vrijwel iedere fiets, dus ook op die van jou.

Monteren zonder gereedschap

De beugels waarin je longboard hangt zijn met een simpele drukknop van je fiets te halen. Zo kun je je fiets gemakkelijk blijven gebruiken voor alledaags gebruik, zonder dat er grote beugels op zitten. Ga je surfen? Dan klik je de beugels aan het frame en je kunt je longboard meenemen op de fiets! Super easy.

Geschikt voor alle surfboards

Je kunt alle surfboards meenemen in het longboard bike rack. Het verschil met andere bikeracks is dat er bij de longboard bike rack een beugel bij het voorwiel zit en een beugel onder het zadel. Hierdoor zit er meer afstand tussen de beugels dan bij andere surfboard fietsdragers en kun je een groter surfboard nog steeds stabiel meenemen op de fiets. Ook shortboards passen dus op het longboard bike rack, de voorste beugel zal dan wel meer op het neusje van je shortboard zitten. Hoeveel afstand er precies tussen de beugels zit is afhankelijk van het model van je fiets.

Past op iedere fiets

De montagebeugels van het longboard bike rack zijn zo ontworpen dat deze op vrijwel iedere fiets passen. Of je nou een mountainbike, beachcruiser of opoe fiets hebt, het bike rack zal ook op jouw fiets passen. De voorste montage beugel gaat om het frame waar je stuur in gaat. Deze ophang is zodanig ontworpen dat de vorm van je fietsframe niet uitmaakt. De achterste montage beugel past om de zadelpen, onafhankelijk welke dikte deze heeft.

Stabiel en sterk ontwerp

Waar de bike racks van Movedbybikes echt in uitblinken zijn de kwaliteit van het materiaal. Het geanodiseerde aluminium zal nooit gaan roesten, zelfs niet onder invloed van zand, zout en regen. Daarnaast zit er in vergelijking tot andere surfboard bike racks op de markt weinig tot geen speling in de racks. Geen gerinkel de kinkel dus als je met je bike rack over een klinkerstraatje rijdt!

 

Andere suggesties…