Surfshop

Vind de perfecte uitrusting die bij je past

MovedByBikes Shortboard Bike Rack

MovedByBikes Shortboard Bike Rack

Het shortboard bike rack van MovedByBikes is veruit het beste bikerack voor het vervoeren van een surfboard op de fiets. Stevig, roestvrij en supersnel te demonteren. Door de veelzijdig te gebruiken ophangbeugel past dit systeem op vrijwel ieder fietsmodel!

119.95

Uitverkocht

2-3 werkdagen verzendtijd

Gratis verzending vanaf €50,-

Gratis verzending vanaf €70,-

Gratis Verzending vanaf €50,-

Beschrijving

Shortboard Bike Rack

Het Shortboard bike rack van Movedbybikes is het meest hoogwaardige bike rack beschikbaar. Snel gemonteerd, stevig en roestvrij. Nooit meer windsurfer achter taferelen met een surfboard in je ene hand en sturen met de andere, terwijl het windkrachtje 5 waait. Met het shortboard bike rack plaats je je surfboard in de fietsdragers en kun je beide handen aan het stuur houden.

De mannen achter Movedbybikes waren zo gefrustreerd over de kwaliteit van de surfboard bike racks die op de markt waren dat zij hun eigen ontwerp zijn gaan maken. En we kunnen je vertellen dat ze een fantastisch product hebben geleverd. Een supersolide surfboard bike rack die op vrijwel iedere fiets past, dus ook op die van jou.

Gemakkelijk afneembare racks

De beugels waarin je surfboard hangt zijn met een simpele drukknop van je fiets te halen. Zo kun je je fiets gemakkelijk blijven gebruiken voor alledaags gebruik, zonder dat er grote beugels op zitten. Ga je surfen? Dan klik je de beugels aan het frame en je kunt je surfboard meenemen op de fiets.

Geschikt voor surfboards tot 7´6

Je kunt alle surfboards tot een lengte van ongeveer 7´6 meenemen. Surfboards die groter zijn dan 7´6 voelen iets wankel aan in het shortboard bike rack. Het is dan aan te raden het longboard bike rack te kopen. Het verschil met het Longboard bike rack is dat de ophanging bij het shortboard bike rack aan één punt onder het zadel is bevestigd. Hierdoor staan de beugels dichter bij elkaar.

Past op iedere fiets

De montagebeugels van het shortboard bike rack zijn zo ontworpen dat deze op vrijwel iedere fiets passen. Of je nou een mountainbike, beachcruiser of opoe fiets hebt, het bike rack zal ook op jouw fiets passen. Beiden draagbeugels zitten gemonteerd aan één opgangpunt. Deze ophanging is zodanig ontworpen dat de vorm van je fietsframe niet uitmaakt.

Stabiel en sterk ontwerp

Waar de bike racks van Movedbybikes echt in uitblinken zijn de kwaliteit van het materiaal. Het geanodiseerde aluminium zal nooit gaan roesten, zelfs niet onder invloed van zand, zout en regen. Daarnaast zit er in vergelijking tot andere surfboard bike racks op de markt weinig tot geen speling in de racks. Geen gerinkel de kinkel dus als je met je bike rack over een klinkerstraatje rijdt!

 

Andere suggesties…