Surfshop

Vind de perfecte uitrusting die bij je past

FCS Stretch Funboard Carbon Boardsock

FCS Stretch Funboard Carbon Boardsock

Een mooie en hele goede boardsock van FCS, die jouw magic surfstick beschermd tegen schade en ook nog eens mooi aankleed! Deze boardsock is geschikt voor Funboards in verschillende maten.

50.0060.00

2-3 werkdagen verzendtijd

Gratis verzending vanaf €50,-

Gratis verzending vanaf €70,-

Gratis Verzending vanaf €50,-

Beschrijving

Je surfboard beschermen

Deze mooie FCS Stretch Boardsock beschermt jouw surfboard tegen lichte schade, stof en UV straling. Het is een goede lichtgewicht optie om je board voor dagelijks gebruik, of juist als je hem een tijdje weglegt, te beschermen tegen gevaren van buitenaf. Ook als je op surftrip gaat is de boardsock heel handig. Zelf steken wij onze boards altijd in een boardsock voordat we ze in een travel-boardbag steken voor onze surftrips. Zo heb je dubbele bescherming!

Daarnaast is de FCS Stretch Boardsock natuurlijk ook nog eens mooi om te zien en zorgt het ervoor dat je niet tegen die vaak vies bruine waxlaag hoeft aan te kijken als je board binnenshuis wordt opgeslagen.

De FCS Boardsock beschermt je omgeving!

De FCS Stretch Boardsock is niet alleen handig om je surfplank te beschermen, maar is ook superhandig om de omgeving te beschermen. Zo voorkomt de boardsock namelijk dat je bijvoorbeeld allemaal wax, zeewater, zand en zout in de bekleding van je auto krijgt. Wax kan enorm irritant zijn om uit de bekleding te krijgen en zout zorgt ervoor dat je auto vocht gaat vasthouden en daardoor straks voor altijd vochtig blijft. Dat wil je sowieso voorkomen dus. Ook bij je thuis zorgt de FCS Stretch Boardsock ervoor dat je niet overal waxresten, zeewater, zand en zout achterlaat. Wijzelf bewaren al onze boards het liefst in een boardsock of een boardbag, zodat we geen last hebben van al het strandgerelateerde ongemak dat aan je board mee naar binnen komt.

Eigenschappen:

  • Hoogwaardig, dik gewoven materiaal
  • Duurzame 600D polyester neusbeschermer

Andere suggesties…