Verzending & Retour

Hier vind je informatie betreffende het verzenden en retourneren van onze producten uit de webshop

Verzend Beleid 

We begrijpen dat je zo snel mogelijk je bestelling wilt ontvangen, om die reden doen wij onze uiterste best om je order zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. 

Sevenatsea.nl levert alle artikelen uit voorraad en de verwerking van je order gebeurd in eigen beheer. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat wat je besteld, daadwerkelijk geleverd wordt (onder voorbehoud van voorraadfouten). 

 Wat gebeurd er nadat je de order hebt geplaatst?

 1. Zodra het betaalproces via de website succesvol is afgerond ontvangen wij je order. Jij ontvangt op dat via de email een bestelbevestiging.
 2. De pakbon van je bestelling wordt geprint en je nieuwe spullen worden verzameld.
 3. We pakken je bestelling netjes in en vullen lege ruimten in de kartonnen doos op met gerecycled opvulpapier.
 4. De afgetekende pakbon gaat mee in de doos en we plakken deze dicht met gerecycled stevig papiertape. (less plastic = cleaner ocean)
 5. Je bestelling wordt online aangemeld bij het vervoersbedrijf. Je ontvangt een verzendbevestiging met de Track&Trace code via de email. Let er op dat de Track&Trace code pas actief is na enkele uren. 
 6. We dragen je pakket over aan de vervoerder.
 7. Jij ontvangt je bestelling, Hooray!
 8. (Mocht je het leuk vinden kun je ons taggen in je instagram posts wanneer je je nieuwe gear gebruikt!)

Verzendbeleid 

 • Bestellingen worden op maximaal de eerstvolgende werkdag verwerkt en verzonden.
 • Bestellingen die op een vrijdag na 18.00 uur zijn geplaatst, worden de volgende maandag verwerkt en bevestigd. 
 • Leveringen worden uitgevoerd door DHL 
 • Levering vindt plaats van maandag tot en met zaterdag. Tijdens officiële feestdagen, zondagen en maandagen wordt er niet geleverd door DHL.
 • De orderbevestiging, bevestiging van de beschikbaarheid van het product en verzendgegevens worden u per e-mail toegestuurd nadat de bestelling is verwerkt. 
 • Bij alle leveringen ontvangt u een DHL Track & Trace code. (Let op: de Track&Trace code wordt pas actief na enkele uren)

Standaard levertijden 

 • Orderverwerking 1 werkdag
 • Levering door DHL 1-3 werkdagen. 

Alternatieve aflever opties

Wanneer DHL de levering op jouw afleveradres heeft ingepland kun je met de Track&Trace code op de website van DHL alternatieve afleveropties aangeven, als je op voorhand al weet dat je op het geplande tijdstip niet thuis zal zijn. Je kunt kiezen uit:

 • Het pakket laten afleveren bij de buren
 • Het pakket ophalen bij een DHL pakketpunt bij jou in de buurt
 • Een plek aangeven waar de bezorger het pakket kan plaatsen (bijv. in de tuin, of in de vuilcontainer voor de deur).

Door de alternatieve bezorgopties staat de bezorger niet voor niets voor de deur én heb jij je pakket zo snel mogelijk binnen.

 

 

 

Herroepingsbeleid 

 1. Het herroepingsrecht

U hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. 

 1. Herroepingstermijn

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.  

 1. Kennisgeving van de herroeping

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (SEVENATSEA VOF) via een ondubbelzinnige verklaring per email op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruik maken van de contact pagina of een email te sturen naar sales@sevenatsea.nl 

Beschrijf in de verklaring voor retourneren minimaal het volgende: 

 • Uw naam 
 • Uw adres 
 • De te retourneren producten 
 • Bestel nummer 
 1. Naleving van herroepingstermijn

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. 

 1. Gevolgen van herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening gebracht worden. 

 1. Retentierecht

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip het eerst valt. 

 1. Teruggave van de goederen

U dient de goederen in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft aan ons (SEVENATSEA VOF) terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De goederen dienen in de exacte staat te worden retour gezonden als in welke u deze heeft ontvangen van ons. Dit betekend dat de verpakking ongeopend is en de producten ongebruikt. Heeft het product tijdens de verzending beschadiging opgelopen, leg dit dan duidelijk vast met foto’s en stuur deze mee met de retouraanvraag. 

 1. Kosten van het terugzenden

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening