Verzending & Retour

Hier vind je informatie betreffende het verzend en retour sturen van onze producten uit de webshop

Verzend Beleid 

Sevenatsea.nl levert alle artikelen uit voorraad. Zodra u de bestelling en betaling heeft afgerond, kunnen wij uw bestelling direct verwerken en klaarmaken voor verzending. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling zo spoedig mogelijk kan worden afgeleverd. 

Nadat wij uw betaling hebben ontvangen, gaan wij uw bestelling inpakken en klaarmaken voor de verzending. Tijdens het inpakken zorgen wij er uiteraard voor dat uw bestelling altijd degelijk is verpakt. Zo hebben de door u bestelde producten zo min mogelijk kans om beschadigd raken tijdens het transport. 

Nadat uw bestelling door ons is verzonden, krijgt u een verzendbevestiging per e-mail opgestuurd. U kunt deze bevestiging binnen een half uur na plaatsen van de bestelling op het door u ingevulde email adres ontvangen.  

Verzendbeleid 

 • Bestellingen via internet die zijn geplaatst op maandag tot vrijdag vóór 18.00 uur worden op maximaal de eerstvolgende werkdag verwerkt en verzonden. 
 • Alle bestellingen die zijn geplaatst op maandag tot vrijdag na 18.00 uur worden pas de volgende werkdag verwerkt en bevestigd. 
 • Bestellingen die op een vrijdag na 18.00 uur zijn geplaatst, worden de volgende maandag verwerkt en bevestigd. 
 • Leveringen worden uitgevoerd door PostNL 
 • Levering vindt plaats van maandag tot en met zaterdag. Tijdens officiële feestdagen, zondagen en maandagen wordt er niet geleverd in verband met levering door PostNL 
 • De orderbevestiging, bevestiging van de beschikbaarheid van het product en verzendgegevens worden u per e-mail toegestuurd nadat de bestelling is verwerkt. 
 • Bij alle leveringen ontvangt u een PostNL Track & Trace code. 

Verwachte levertijden 

Alle levertijden zijn naar schatting en kunnen variëren. Aan de verwachte levertijden kunnen geen rechten worden ontleend. Bij aflevering kan om een handtekening worden gevraagd. Sommige vervoerders laten geen pakketten achter zonder handtekening; zorg er dus voor dat er iemand aanwezig is die kan en mag tekenen voor ontvangst. 

Standaard levertijden 

 • 1-3 werkdagen. 

 

Herroepingsbeleid 

 1. Het herroepingsrecht

U hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. 

 1. Herroepingstermijn

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.  

 1. Kennisgeving van de herroeping

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (SEVENATSEA VOF) via een ondubbelzinnige verklaring per email op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruik maken van de contact pagina of een email te sturen naar sales@sevenatsea.nl 

Beschrijf in de verklaring voor retouren minimaal het volgende: 

 • Uw naam 
 • Uw adres 
 • De te retourneren producten 
 • Bestel nummer 
 1. Naleving van herroepingstermijn

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. 

 1. Gevolgen van herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening gebracht worden. 

 1. Retentierecht

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip het eerst valt. 

 1. Teruggave van de goederen

U dient de goederen in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft aan ons (SEVENATSEA VOF) terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De goederen dienen in de exacte staat te worden retour gezonden als in welke u deze heeft ontvangen van ons. Dit betekend dat de verpakking ongeopend is en de producten ongebruikt. Heeft het product tijdens de verzending beschadiging opgelopen, leg dit dan duidelijk vast met foto’s en stuur deze mee met de retouraanvraag. 

 1. Kosten van het terugzenden

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening