Surfshop

Vind de perfecte uitrusting die bij je past

Keypod kopen? Met een keypod hoef jij je geen zorgen te maken.

Autosleutels en zeewater gaan niet goed samen. Je kan je sleutels onder je wetsuit bewaren in een waterdicht zakje, maar comfortabel is dat niet echt. Maar waar laat je je sleutels dan?

Waar bewaar ik mijn fietssleutel of autosleutel als ik ga surfen?

Een veelgestelde vraag onder surfers: Waar bewaar ik mijn autosleutel als ik ga surfen? Het blijft altijd een ding, je wilt je sleutel ergens veilig opbergen, ver weg van dieven, maar je wilt ook niet dat je je sleutel kwijt raakt, dat die in de weg zit of kapot gaat in het water. Er zijn veel opties waar je je sleutel kunt bewaren tijdens het surfen.

Geen gehannes met een sleutel om je nek, in je zak, wetsuit of ergens verstopt in de duin of onder je auto. Gewoon een kluisje met een codeslot waar je je sleutel in bewaart en die je in de buurt of aan je auto/fiets bevestigt.

Handige keypod weetjes

Niet iedere keypod is uitgerust met proximity key blocking. Als je dus een elektronische autosleutel hebt waarbij je auto al open gaat als je in de buurt bent, dan is zo’n keypod niet voldoende. Gelukkig zijn er ook keypods die hier wel mee zijn uitgerust, waardoor je dus ook je elektronische autosleutel aan je auto kunt hangen.

Wat wij zelf superhandig vinden, is het ophangen van een fietslampje aan je keypod voor de late surfsessies. We hebben namelijk meegemaakt dat we na zonsondergang bij de auto kwamen en de lantaarns allemaal net niet lekker op onze keypod gericht stonden. Superhandig als je dan een lampje aan je keypod hebt gehangen!

Wij hangen de keypod zelf meestal op deze plekken:
de trekhaak, een sleepoog, de velg of de deurklink.

Ons advies: Ga je vaak met de auto of fiets naar het strand? Koop een keypod. Dan heb je nooit meer gehannes met je sleutel!