Surfshop

Vind de perfecte uitrusting die bij je past

Surf Poncho kopen en meer!

Je vindt bij ons verschillende producten om het omkleden zo comfortabel mogelijk te maken. Nederlandse surfers wonen nou eenmaal meestal niet op een loopafstandje van het strand, waardoor ze vaak moeten omkleden bij de auto. We zijn er zelf ook maar al te bekend mee. Vooral in de winter kan het toch best een drempel zijn om je in de kou om te kleden bij je auto. Daarom hebben we deze categorie in ons assortiment! Met deze producten wordt het omkleden al snel een stuk aangenamer.

Comfortabel omkleden bij het surfen!

Over het algemeen is het buiten te koud om lang in je blote framboos  te staan. Daarom moeten we het omkleden voor en na de surf zo gemakkelijk mogelijk maken. Denk aan een surf poncho die ervoor zorgt dat je niet meer in je blote kont naast de auto staat. Zo hoef je je niet druk te maken dat iemand je in je blootje ziet staan en hoeven de wandelende mensen zich niet druk te maken dat ze een naakte surfer spotten. Win-win! En dan hebben we het nog niet eens over het feit dat een surf poncho ook nog eens warm is en sowieso eigenlijk heel nice is om in te chillen! Ook op vakantie is een surf poncho ideaal om je gemakkelijk om te kleden.

Naast een surfponcho mag ook de omkleedmat niet ontbreken. Hiermee hoef je niet meer met je blote voeten op de, in de winter, ijskoude grond te staan. Daarnaast is een omkleedmat ook heel handig om je auto, wetsuit en surfspullen zo zandvrij mogelijk te houden. Van deze spullen wordt jij gegarandeerd héél blij!