Surfshop

Vind de perfecte uitrusting die bij je past

SEVENATSEA Surfponcho

SEVENATSEA Surfponcho

We hebben de beste eigenschappen van verschillende surfponcho’s samengevoegd tot onze eigen heerlijke creatie. Warme badstof, een extra diepe capuchon, een handige buidel én duurzaam geproduceerd door een kleine Nederlandse ondernemer! Dit is dé ultieme surfponcho van Nederlandse bodem.

44.95

2-3 werkdagen verzendtijd

Gratis verzending vanaf €50,-

Gratis verzending vanaf €70,-

Gratis Verzending vanaf €50,-

Beschrijving

Surfponcho

Omkleden met een klein onhandig handdoekje hoeft niet meer. De tijden van schaamte en ongemak zijn voorbij. Een surfponcho is dé nummer 1 surf accessoire die iedere surfer nodig heeft. Of je nu de luxe hebt met wetsuit en al naar het strand te lopen, of dat je eerst een half uur in de auto naar zee moet om daar om te kleden. Ben je een watersporter, dan zal je je regelmatig moeten omkleden op een openbare plek. Met een surfponcho geniet je niet alleen van je eigen persoonlijke bubbel waarin je je gemakkelijk kunt omkleden, het is ook nog eens bijzonder comfortabel als je uit de koude zee komt!

Een surfponcho kopen, waar moet je op letten?

Wijzelf en al onze surfende vrienden gebruiken al jaren surfponcho’s. En in die jaren hebben we gemerkt dat er behoorlijk wat verschil zit tussen de verschillende merken. Zo is de poncho van Magicseaweed gemaakt van hele dikke badstof. Lekker warm in de winter, maar voor het gewicht en ruimte niet zo fijn voor een dagje strand. De surf poncho van Decathlon heeft een hele goede prijs, maar is dan wel weer gemaakt van ultra dunne stof. En die van FCS heeft een hele fijne diepe capuchon die je gezicht goed uit de wind en regen houdt, maar de FCS surfponcho is wel weer wat duurder.

Zonder dat je het direct ziet, zijn er dus nog wel minpunten en pluspunten te benoemen bij de verschillende surfponcho’s.

Onze eigen heerlijke creatie: De surfponcho van SEVENATSEA

Na goed gekeken te hebben wat er wel en niet fijn is bij iedere surfponcho, zijn we tot een perfect compromis gekomen. We hebben alle goede eigenschappen op een rij gezet en neergelegd bij een ervaren kleermaakster. Na enkele concept versies met hier en daar een aanpassing, zijn we gekomen tot een surfponcho waar we zelf – je had het misschien al gemerkt – nogal enthousiast over zijn.

Warme badstof

De SEVENATSEA surf poncho is gemaakt van zachte badstof met lange vezels. We hebben gekozen voor een medium dikke stof (350gr/m2 om precies te zijn) van 100% katoen. Dit biedt genoeg warmte in de winter en is compact genoeg om mee te nemen in de strandtas.

Extra diepe capuchon

Van de capuchon hebben we geen lullig mutsje gemaakt die je verandert in een tuinkabouter. De capuchon op onze surfponcho is extra diep om je gezicht uit weer en wind te houden.  Daarnaast is een speciale flat-stitching techniek gebruikt om de naden aan de binnenzijde van de capuchon zo plat mogelijk te maken. Comfortabel én warm!

Handige buidel

Veel poncho’s missen een plek waar je je telefoon, sleutels of portemonnee kan opbergen. Daarom hebben we een handige buidel op de voorkant van de poncho gemaakt. Ideaal om spullen in op te bergen, maar ook om je handen in warm te houden.

Duurzaam geproduceerd in Nederland

Niet dat we iets tegen China of de US hebben, maar het steunen van kleine ondernemers in Nederland doen we graag. De surfponcho van SEVENATSEA wordt handgemaakt door een startende ondernemer die van haar hobby haar werk heeft gemaakt. De rest stukken stof die overblijven van de poncho’s worden weer hergebruikt voor nieuwe items. Niets gaat verloren. Goed voor jou én voor het milieu.

‘Net-niet-de-laagste-prijs’

We hebben de surfponcho’s van alle bekende merken op een rij gezet en we kunnen met trots zeggen dat we ‘bijna’ de laagste prijs bieden. Alleen de massa productie van Decathlon kunnen we niet de baas zijn, maar die (prijs/kwaliteit) keuze laten we verder aan jou.

One size fits everybody

Samen zullen we alles delen. De surfponcho valt ruim genoeg voor ieder lichaamstype vanaf een jaar of 16. De afmetingen zijn 80cm breed en 92cm hoog.

 

Surfer cadeau tip!

Is één van je bevriende surfers jarig? Vogel eens stiekem uit of hij/zij al in het bezit is van een omkleedponcho, zo niet? Dan heb je hierbij het perfecte surfer cadeau gevonden!

 

 

 

Andere suggesties…