Surfshop

Vind de perfecte uitrusting die bij je past

FCS D-ring Double Soft Roof Racks

FCS D-ring Double Soft Roof Racks

De speciale D-ring buckles van de soft roofracks van FCS maken monteren van de dakdragers gemakkelijk en snel. Bovendien bieden de speciaal ontworpen buckles voor maximale veiligheid van je boards op het dak van de auto. Wel zo een fijn idee voor die 14 uur durende auto rit naar Zuid-Frankrijk!

99.95

Op voorraad

2-3 werkdagen verzendtijd

Gratis verzending vanaf €50,-

Gratis verzending vanaf €70,-

Gratis Verzending vanaf €50,-

Beschrijving

FCS D-ring Double Soft Roof Racks

De roofracks van FCS zijn de meest betrouwbare, veilige en gemakkelijkst te monteren roofracks in de markt. De speciale FCS D-ring buckels zijn speciaal ontworpen zonder bewegende delen, zodat er geen mankementen aan de buckles kunnen ontstaan waardoor de roofracks los van de auto zouden kunnen komen, daarnaast is montage super snel en makkelijk.

Met de double FCS double softracks kunnen 1 tot 6 surfboards worden vervoerd op het dak van vrijwel iedere auto. De softpads bieden goede bescherming tegen beschadigingen aan het auto dak en zijn hoog genoeg zodat er voldoende vrije ruimte zit tussen de surfboards en het dak van de auto.

Let op, laat je surfboard niet onbeheerd achter!

Deze dakdragers zijn er niet voor geschikt om je surfboards op de auto onbeheerd achter te laten. De buckles waarmee de softracks op het dak worden gebonden en waarmee de surfboards vast zitten hebben geen slotje of iets dergelijks waarmee de boards ‘beveiligd’ zijn om mee te nemen. Wil je toch je surfboards even op het dak laten (bijvoorbeeld bij een wegrestaurant), dan is er wel een oplossing. Neem het uiteinde van de strap waarmee de boards worden vastgebonden op de softpad en doe er een klein knoopje in op de plek waar deze net binnen achter de deur zit. Doordat het knoopje aan de binnenkant van de deur zit die op slot gaat, kunnen de straps minder makkelijk losgemaakt worden.

Tip tegen suizend geluid op de snelweg

Soms gaan de spanbanden op de snelweg zingen, dat kan bijzonder irritant worden als je 14 uur richting zuid-frankrijk rijdt met de surfboards op het dak. Om dit te voorkomen doe je een slag in de spanbanden waar de wind aan beide kanten van de spanband kan suizen. Door de slag in de spanband zal deze niet meer kunnen vibreren.

 

Andere suggesties…