Surfshop

Vind de perfecte uitrusting die bij je past

Northcore Driedeurs Overhead Soft Roof Racks

Northcore Driedeurs Overhead Soft Roof Racks

Deze zachte driedeurs dakdragers van Northcore zijn speciaal gemaakt om veilig surfboards op een kleine auto te vervoeren. Gemakkelijke montage met straps via de achterklep en de voordeuren van je auto. Tot maximaal 3 boards te gebruiken!

60.00

Uitverkocht

2-3 werkdagen verzendtijd

Gratis verzending vanaf €50,-

Gratis verzending vanaf €70,-

Gratis Verzending vanaf €50,-

Beschrijving

Northcore driedeurs dakdrager voor kleine auto’s

Deze driedeurs dakdrager van Northcore zijn speciaal ontworpen voor auto’s met enkel voordeuren (drie-deurs incl laadklep). Je hebt hier dus geen vast rek of imperiaal voor nodig op het dak. Door middel van banden worden de softpads op het dak vastgebonden aan je auto, op een veilige en schadeloze manier. Hiermee zijn de softacks van Northcore universeel te gebruiken voor vrijwel alle type driedeurs auto’s. Ferrari’s en lamborghini’s uitgesloten.

Veilige montage

De roofracks kennen een uniek systeem om surfboards veilig op het dak van een kleine auto te monteren. Bij grotere (5-deurs) auto’s worden de softracks bevestigd met spanbanden door de voorste deuren en door de achterste deuren. Bij een driedeurs auto worden de voorste banden op dezelfde manier door de voorste autodeuren heen bevestigd. De achterste spanbanden lopen over het dak naar achteren en worden bevestigd met ronde klossen door de achterklep.

Dit systeem is gepantenteerd door Northcore en uitvoerig getest in alle denkbare omstandigheden. Ook op de snelweg hoef je je geen zorgen te maken. Wij zijn zelf meerdere jaren met een kleine driedeurs auto en dit dakdrager systeem heen en weer naar frankrijk gereden, zonder problemen.

Tip tegen suizend geluid op de snelweg

Heb je last van suizende spanbanden op de snelweg? Draai een slag in de straps aan de buitenzijde van de auto, voordat je ze vast maakt. Dit voorkomt dat de lucht die langs je banden vliegt de banden zal laten vibreren en zingen.

Driedeurs dakdrager specificaties

  • Uniek design, gepatenteerd door Northcore
  • Sterke en gebruiksvriendelijke metalen gespen om de soft racks mee te bevestigen
  • Geschikt om maximaal 3 boards mee te vervoeren
  • Geen beschadigingen door de gespen door een neopreen mouwtje wat over de gesp geschoven kan worden
  • Stevige meegeleverde draagtas
  • De banden zijn +/- 3.2 meter, geschikt voor vrijwel iedere auto
  • De soft racks hebben afmetingen van 43cm x 13cm x 3cm

Andere suggesties…