Surfshop

Vind de perfecte uitrusting voor jouw niveau om je compleet te kunnen focussen op techniek en conditie

Northcore Double Overhead Soft Roof Racks

Northcore Double Overhead Soft Roof Racks

Geen imperiaal meer nodig dankzij deze gemakkelijk te installeren surfboard dakdragers van Northcore. Je kan tot wel 6 surfboards meenemen op het dak van je auto! Voor dit type surfboard dakdragers heb je een auto met voor- én achterdeuren nodig.

64.00

Nog 2 beschikbaar

Gratis Verzending vanaf €50,-

Beschrijving

Surfboard dakdragers van Northcore

Wil jij je boards veilig en gemakkelijk transporteren op het dak van je auto zonder vast imperiaal of bars? Dan zijn deze dubbele  surfboard dakdragers van Northcore de beste oplossing. De voorste straps worden vastgemaakt door de voorste deuren. De achterste straps gaan via de achterste deuren naar binnen. Binnen in de auto trek je de straps stevig vast met stevige buckels en je bent good to go. De dubbele dakdragers hebben 4 softpads, je kunt dus aan de linker en aan de rechter zijde van het dak surfboards bevestigen. Northcore claimt dat een maximum van zelfs 10 boards mogelijk is! Uit ervaring kunnen we zeggen dat je met een gerust gevoel meerdere surfplanken hiermee op het dak kan transporteren, ook voor langere reizen richting Zuid-Frankrijk bijvoorbeeld. Naast de driedeurs dakdragers van Northcore, hebben wij ook deze double overhead surfboard dakdragers uitvoerig zelf gebruikt zonder enige problemen.

Let op, laat je surfboard niet onbeheerd achter!

Deze dakdragers zijn er niet voor geschikt om je surfboards op de auto onbeheerd achter te laten. De buckles waarmee de softracks op het dak worden gebonden en waarmee de surfboards vast zitten hebben geen slotje of iets dergelijks waarmee de boards ‘beveiligd’ zijn om mee te nemen. Wil je toch je surfboards even op het dak laten (bijvoorbeeld bij een wegrestaurant), dan is er wel een oplossing. Neem het uiteinde van de strap waarmee de boards worden vastgebonden op de softpad en doe er een klein knoopje in op de plek waar deze net binnen achter de deur zit. Doordat het knoopje aan de binnenkant van de deur zit die op slot gaat, kunnen de straps minder makkelijk losgemaakt worden.

Tip tegen suizend geluid op de snelweg

Soms gaan de spanbanden op de snelweg zingen, dat kan bijzonder irritant worden als je 14 uur richting zuid-frankrijk rijdt met de surfboards op het dak. Om dit te voorkomen doe je een slag in de spanbanden waar de wind aan beide kanten van de spanband kan suizen. Door de slag in de spanband zal deze niet meer kunnen vibreren.

Surfboard dakdragers specificaties

  • Hoge kwaliteit roofracks waarvoor vaste roofbars of imperialen niet nodig zijn
  • Sterke metalen gespen voor veilige bevestiging
  • Neopreen mouwen ter bescherming van de buckels
  • Inclusief stevige opbergtas
  • Strap lengte ongeveer 3,2m. Geschikt voor vrijwel alle auto’s

 

Andere suggesties…