Surfshop

Vind de perfecte uitrusting die bij je past

Northcore Roofrack Pads 73cm ‘Wide’

Northcore Roofrack Pads 73cm ‘Wide’

Heb je vaste dakdragers en bind je je surfboard op het dak van de auto? Voorkom deuken in je board met soft roofrack pads!

24.95

Nog 1 beschikbaar

2-3 werkdagen verzendtijd

Gratis verzending vanaf €50,-

Gratis verzending vanaf €70,-

Gratis Verzending vanaf €50,-

Beschrijving

Northcore Roofrack Pads 73cm ‘Wide’

Heb je vaste dakdragers of imperiaal op je auto en wil je een surfboard op het dak vervoeren? Zorg er dan voor dat je surfboard wordt beschermd tegen deuken door het strak aantrekken van spanbanden. Natuurlijk wil je veilig de weg op met surfboards op het dak, dus snoer je je boards goed vast aan de dakdragers. Op de plekken waar je surfboard op de dakdragers rust, kunnen door het stevig aantrekken van de spanbanden vervelende deuken in je surfboard ontstaan. Dit voorkom je gemakkelijk door roofrack pads te gebruiken. Dit zijn zachte omhulsels die je om je roofracks heen schuift, waardoor je surfboard goed wordt beschermd. Daarnaast adviseren we je je surfboard in een boardbag of boardsock te doen wanneer je deze op het dak vervoert. Er kan namelijk gemakkelijk schade ontstaan door een steentje of dikke hommel die met 120km/u tegen je surfboard aan vliegt.

De Northcore Roofrack Pads 73cm zijn geschikt voor ‘wide loads, zoals bijvoorbeeld een SUP board. Wil je één surfboard, of meerdere surfboards op elkaar beschermen tegen deuken door harde roofracks. dan zijn de normale 43cm Northcore roofpads beter geschikt.

Specificaties

  • Zachte roofracks met stevige klittenband bevestiging
  • Watervaste en makkelijk schoon te maken stof
  • Afmeting 73 x 7 cm
  • Twee softpads per verpakking (voor de voorste + de achterste dakdrager)

Combineren met FCS D-Ring Tie Downs

Wil je superveilig je surfboards meenemen op de auto, dan bind je deze aan de dakdragers vast met FCS D-Ring Tie Down straps. Dit zijn spanbanden die door FCS speciaal zijn ontworpen voor het veilig en snel vastbinden van surfboards op het dak van een auto.

Surfboards vervoeren zonder vaste dakdragers?

Heeft je auto geen vaste dakdragers, dan kun je soft roofracks gebruiken. Soft roofracks special ontworpen spanbanden zachte pads die rusten op het dak van de auto. De soft pads beschermen zowel het dak van de auto, als je surfboard, terwijl je deze stevig aan de auto vast snoert. Heb je een 3-deurs auto (dus 2 voordeuren en een achterklep), gebruik dan Northcore Driedeurs Overhead Soft Roofracks. Heb je een 5-deurs auto (twee voordeuren, twee achterdeuren en een achterklep), dan kun je surfboards op het dak meenemen met FCS D-Ring Double Soft Roofracks

Andere suggesties…