Surfshop

Vind de perfecte uitrusting die bij je past

FCS D-ring Tie Down Straps

FCS D-ring Tie Down Straps

Heb je vaste dakdragers of imperiaal op je auto? Dan zijn de FCS D-Ring Tie Down Straps de ideale manier op je surfboard mee op het dak te binden. De FCS surfboards straps bevatten geen bewegende delen die stuk kunnen gaan onderweg. Daarom zijn dit de meest veilige én snelste surfboards straps om je surfboard mee op het dak te vervoeren!

37.50

Uitverkocht

2-3 werkdagen verzendtijd

Gratis verzending vanaf €50,-

Gratis verzending vanaf €70,-

Gratis Verzending vanaf €50,-

Beschrijving

FCS D-ring Tie Down Strap

Tie Down Straps zijn speciaal ontworpen spanbanden om surfboard mee op het dak van een auto te binden, als de auto vaste dakdragers of imperiaals heeft. Het grote verschil tussen FCS Tie Down Straps en gewone spanbanden, is dat de Tie Down Straps geen bewegende delen bevatten die kunnen onderweg stuk kunnen gaan. Daarnaast zijn de Tie Down Straps zo ontworpen dat er minimale kans op schade aan je surfboard is wanneer je deze stevig vast bindt op de auto. De buckles bevatten een beschermende hoes zodat de buckle geen drukpunt schade aan je surfboard kan aanbrengen. En de banden zijn extra breed voor betere verdeling van de kracht op de rails van het surfboard.

Heeft je auto vaste dakdragers of imperiaals (metalen dragers dwars over het dak), waar je je surfboard op kan leggen, dan zijn de FCS Tie Down Straps ideaal om je surfboard veilig en snel mee vast te binden, zodat je zorgeloos urenlang over de snelweg kan cruisen.

Surfboards vervoeren zonder vaste dakdragers?

Heeft je auto geen vaste dakdragers, dan kun je soft roofracks gebruiken. Soft roofracks zijn in de basis D-Ring Tie Down Straps, maar dan met speciale zachte pads die rusten op het dak van de auto. De soft pads beschermen zowel het dak van de auto, als je surfboard, terwijl je deze stevig aan de auto vast snoert. Heb je een 3-deurs auto (dus 2 voordeuren en een achterklep), gebruik dan Northcore Driedeurs Overhead Soft Roofracks. Heb je een 5-deurs auto (twee voordeuren, twee achterdeuren en een achterklep), dan kun je surfboards op het dak meenemen met FCS D-Ring Double Soft Roofracks

Andere suggesties…