Surfshop

Vind de perfecte uitrusting die bij je past

Northcore Surfboard Carry Sling

Northcore Surfboard Carry Sling

De Northcore Surfboard SUP Carry Sling helpt je om grote zware surfboards en SUPS gemakkelijk mee te nemen naar het water. Met behulp van deze draagriem wordt het verplaatsen van je SUP of longboard een stuk eenvoudiger!

16.00

Op voorraad

2-3 werkdagen verzendtijd

Gratis verzending vanaf €50,-

Gratis verzending vanaf €70,-

Gratis Verzending vanaf €50,-

Beschrijving

Draagriem voor zware surfboards, longboards en paddleboards

Moet jij ook wel eens een eind lopen met je surfboard onder je arm? Bijvoorbeeld van de parkeerplaats naar de surfclub, of vanaf de camping naar het strand, dan kan dat wel eens een vermoeiende toch zijn met een groot surfboard onder je arm. En dan moet de peddel naar de break toe nog beginnen!

Wil je meer energie over houden voor de surf, dan is de Carry Sling van Northcore perfect voor jouw. Hiermee draag je het gewicht van je surfboard namelijk als een grote tas om je schouders. Twee grote verstelbare lussen gaan om de voorkant en achterkant van je board. De lussen zitten vast een een draagriem met zachte schouderpad voor comfortabel gebruik.

Vrees niet dat deze carry sling niet geschikt is voor jouw surfboard want alles past er in. Van shortboard tot Stand Up Paddleboards.

 

Andere suggesties…