Surfshop

Vind de perfecte uitrusting die bij je past

Secrets to Progressive Surfing

Secrets to Progressive Surfing

Viermaal Europees kampioen surfen Didier Piter, wereldbekend surffotograaf Bernard Testemale en 11-voudig surf wereldkampioen Kelly Slater hebben de krachten gebundeld om je alles bij te brengen om jouw skills te verbeteren. Van de techniek voor een eenvoudige pop-up, tot imposante airs. Essentiële surftechniek wordt beschreven met uitgebreide foto’s en illustraties. 

33.00

Nog 2 beschikbaar

2-3 werkdagen verzendtijd

Gratis verzending vanaf €50,-

Gratis verzending vanaf €70,-

Gratis Verzending vanaf €50,-

Beschrijving

Verbeter je surftechniek

Met de komst van YouTube verdrink je tegenwoordig bijna in de surf tutorials die claimen de beste surf tips te hebben. Helaas kan werkelijk iedereen tegenwoordig een surf tutorial online zetten. Wat dus betekent dat ook die kook met z’n zwembroek over z’n wetsuit een video online kan zetten. Er zijn dan ook maar weinig tutorials waar professionele surfers de hoofdrol spelen. Dit boek onderscheidt zich daarin.

Kelly Slater himself!

Didier Piter (viervoudig Europees Kampioen), wereldbekend surffotograaf Bernard Testemale en, wellicht de meest bekende surfer ter wereld, 11-voudig wereld kampioen Kelly Slater vertellen in dit boek zo goed mogelijk wat jij moet weten om je surftechniek en kennis in én uit het water te verbeteren. Dit boek bevat informatie over alles wat van invloed is op de golven die je pakt en de acties die je er op uitvoert. Iedere denkbare surf manoeuvre wordt tot in de kleinste detail uitgelegd stap voor stap toegelicht. Het fijne hieraan is dat er ook echt foto’s van illustraties van iedere stap worden getoond, zodat jij deze in je woonkamer kan nadoen. Ook wordt er aandacht besteed aan belangrijke onderwerpen als weercondities en surfspot karakteristieken.

Er bestaat geen beter boek om je de belangrijkste tips en geheimen van de pro’s bij te brengen dan deze. Een must-have voor iedereen die progressie wil maken!

Cadeautip voor surfers

Heb jij een vriend, vriendin, familielid of vage kennis die jarig is en surft? Een boek om zijn/haar surftechniek te verbeteren is het perfecte cadeau!

Andere suggesties…