Surfshop

Vind de perfecte uitrusting die bij je past

The Stormrider Surf Guide France

The Stormrider Surf Guide France

Frankrijk, een land waar vrijwel iedere surffanaat in Nederland wel voet in zee heeft gezet. En niet voor niets, want Frankrijk biedt een enorm scala aan surfspots. Van beach breaks voor beginners, tot overhead barrels voor pro’s. Stormrider France geeft een totaaloverzicht van alle spots in Frankrijk met alle informatie die je nodig hebt om je surftrip een succes te maken! 

20.00

Nog 2 beschikbaar

2-3 werkdagen verzendtijd

Gratis verzending vanaf €50,-

Gratis verzending vanaf €70,-

Gratis Verzending vanaf €50,-

Beschrijving

Stormrider France

Zoek je online naar ‘surfspots Frankrijk’ zal je overweldigd worden door de hoeveelheid surfspots die er langs de kustlijn van Frankrijk te vinden zijn.  Enerzijds staat Frankrijk bekend om spots van wereldklasse zoals La Gravière in Hossegor. Jaarlijk wordt daar de Pro France wordt gehouden met de beste surfers ter wereld. Daarnaast zijn er ook stranden die perfect zijn voor beginners met zeer consistente condities het hele jaar door.

De Stormrider France bevat een compleet overzicht van bekende spots langs de hele Franse kustlijn. Inclusief informatie over de beste getijden, windcondities, golfhoogtes, de ondergrond en bij welk type surfers de golven het beste passen. Het ideale boek om je volgende surftrip naar Frankrijk mee te plannen en om mee te nemen als je die kant op gaat!

Surfen in Bretagne

Bretagne is een fantastische regio voor een surftrip met de auto. Omdat de kustlijn enorm gevarieerd is, is het slim om op voorhand wat informatie in te winnen over de karakteristieken van de vele sufspots daar. The Stormrider Surf Guide France heeft een zeer compleet hoofdstuk volledig gericht op de surf in Bretagne.

 

Ga je op je surftrip niet alleen naar Frankrijk, maar rijdt je naar meerdere plekken in Europa om te surfen? Check dan The Stormrider Surf Guide Europe!

Andere suggesties…