Surfshop

Vind de perfecte uitrusting die bij je past

The Stormrider Surf Guide Indonesia and the Indian Ocean

The Stormrider Surf Guide Indonesia and the Indian Ocean

Wuivende palmbomen, kristalhelder water, parelwitte stranden, wie droomt er niet van om in zo een omgeving te surfen. Indonesië is het antwoord. De hemel op aarde voor de meeste van ons die-hard Noordzee surfers. Stormrider Indonesia geeft je alle nuttige informatie over getijden, swellrichtingen, windrichtingen, klimaat en spot bijzonderheden om jouw vakantietijd in Indonesië zo geweldig mogelijk te maken.  

20.00

Uitverkocht

2-3 werkdagen verzendtijd

Gratis verzending vanaf €50,-

Gratis verzending vanaf €70,-

Gratis Verzending vanaf €50,-

Beschrijving

Stormrider Indonesia

Stormrider Surf Guide Indonesia geeft surf informatie over alle bekende spots in Indonesië en aan de Indische Oceaan. Inclusief de dromerige rustige spots in de Indische oceaan in landen als Sri Lanka en de Malediven. Superhandig voor je volgende trip naar Indonesië, of de Indische Oceaan. Zo kun jij alvast kijken waar jij straks helemaal los gaat in je boardshorts of bikini! Het boek bevat informatie over de beste getijden, wind- en swellcondities, ondergrond en bij welk type surfers de golven het beste passen.

Ben je van plan te surfen in dit gebied, dan is dit surfboek essentieel. Nergens anders vind je zoveel gedetailleerde informatie als in dit boek over surfen in Indo. Kleurige foto’s, plattegronden en ervaringen van locals geven je alle informatie die je nodig hebt, om van je surftrip een succes te maken.

Tip: Heb jij je surftrip al tot in de puntjes uitgestippeld? Verdiep je dan in het verbeteren van je surftechniek met het boek ‘Secrets to Progressive Surfing‘. Hierstaan staat bijvoorbeeld specifiek uitgelegd hoe je een reefbreak surft en waar in het bijzonder op moet letten met surfen over ondiepe riffen! Handig, omdat het grootste deel van de breaks in indo reefbreaks zijn.

 

Alvast even wegdromen in de hemelse breaks van Indo? Check de video hieronder!

Andere suggesties…