Surfshop

Vind de perfecte uitrusting die bij je past

Slosh Wetsuit Shampoo

Slosh Wetsuit Shampoo

Lekkere alles-in-1 wetsuit shampoo voor al je neopreen gear. Bevat geen chemicaliën, is biologisch afbreekbaar en verzorgt je wetsuit zodat deze nog langer mee gaat dan normaal! Je kunt deze shampoo ook voor jezelf gebruiken als je dan toch lekker aan het wassen bent.

9.00

Op voorraad

2-3 werkdagen verzendtijd

Gratis verzending vanaf €50,-

Gratis verzending vanaf €70,-

Gratis Verzending vanaf €50,-

Beschrijving

Wetsuit shampoo van Slosh

Slosh Wetsuit Shampoo is een unieke shampoo speciaal ontwikkeld voor het wassen van je wetsuit en andere neopreen accessoires. De wetsuit shampoo bevat 0% chemicaliën, is biologisch afbreekbaar en niet schadelijk voor jou, je wetsuit en de natuur. Dankzij de natuurlijke “2 in 1 formule” kun je de shampoo zelfs gebruiken om naast het wassen van je wetsuit, ook jezelf te wassen.
Het verwijdert zout, chloor, stank en andere vuiligheid, terwijl speciale desinfecterende en conditionerende middelen je wetsuit ook nog eens beschermen. Slosh Wetsuit Shampoo reinigt dus niet alleen je wetsuit, maar zorgt er ook voor dat die langer mee gaat! WIN WIN!

‘Met één flesje Slosh Wetsuit shampoo kan je ongeveer 6 tot 8 keer je wetsuit wassen. Meer dan genoeg om het hele jaar je wetsuit en andere neopreen spullen fris en goed te houden!

Specificaties:
– Milieuvriendelijke wetsuit shampoo
– Werkt op alle watersportkleding
– Veilig te gebruiken op huid en haar
– Biologisch afbreekbaar & natuurlijk
– Frisse geur & hypoallergeen
– Speciaal conditioneringsmiddel
– Verwijdert geuren, chloor en zout

Tips voor het onderhouden van je wetsuit

Of je nu alleen surft in de zomer, of het hele jaar door, het wassen van je wetsuit met speciale wetsuit shampoo is essentieel om de levensduur van je wetsuit te verlengen. Let er dus op dat je aan het einde van het seizoen, wanneer je je wetsuit opbergt, eerst je wetsuit wast met deze speciale wetsuit shampoo om er zeker van te zijn dat al het zout en bacterieen uit je wetsuit zijn verdwenen.

Wil je meer tips over wetsuit wassen en onderhoud? Check dan het kennis artikel ‘Zo zorg je dat je wetsuit nog jaren mee gaat‘.

Andere suggesties…