Surfshop

Vind de perfecte uitrusting die bij je past

Mr Zogs Sexwax Zonnebrand Stick SPF 50+

Mr Zogs Sexwax Zonnebrand Stick SPF 50+

Mr Zogs Sex Wax Zonnebrand Zinc Stick beschermt je je hele surfsessie lang tegen de brandende zon. Zo hoef je nooit meer met een krokante en gloeiende kop naar bed na die heerlijke surfsessie! Deze Stick is ook nog eens reefsafe, je hoeft je dus niet druk te maken dat je de natuur aantast met deze zonnebrand.

12.00

Op voorraad

2-3 werkdagen verzendtijd

Gratis verzending vanaf €50,-

Gratis verzending vanaf €70,-

Gratis Verzending vanaf €50,-

Beschrijving

Mr Zogs Sex Wax Sunscreen Stick SPF 50+

Mr Zogs Sex Wax Sunscreen Stick SPF 50+ biedt optimale langdurige bescherming tegen de zon in het gezicht. Op het water is de mate van verbranding door de zon vele malen erger dan op het land. Dit komt door de reflectie van UV stralen op het water. Het is daarom uiterst belangrijk om je goed te beschermen met sunblock voordat je gaat surfen. Dit geldt niet alleen wanneer je gaat surfen op een zonnige dag, maar zelfs op een bewolkte zomerse dag kun je nog steeds heel goed verbranden.

Hoe sunblock gebruiken

Met reguliere smeerbare zonnebrand smeer je de zonnebrand uit over je huid. Deze sunscreen is niet vloeibaar, maar komt in een stevige stick. Het toepassen doe je door de zonnebrand stick over de delen van je gezicht te smeren die het snelste verbanden. Over het algemeen is dit je neus en de bovenkant van je wangen, tot aan je oren. Wanneer je de sunscreen met de stick hebt aangebracht, smeer je deze uit met je vinger totdat er een gelijkmatige laag ontstaat. Wanneer je een hele lichte huid hebt kun je de sunscreen stick natuurlijk gebruiken om meer van je gezicht mee in te smeren.

Zelf gebruiken wij deze zonnebrand in Nederland alleen met surfen in échte zomerse dagen. In het buitenland gebruiken we iédere sessie een goeie zinc stick!

Voorkom verbrande lippen tijdens het surfen

Nog vervelender dan een verbrande huid, zijn verbrande lippen! Zeker tijdens een zomerse dag op het water, drogen je lippen erg snel uit. Omdat het smeren van zonnebrand op je lippen niet lekker is, raden wij je de lipbalm van Sexwax aan. Werkt langdurig en perfect tegen verbranding van je lippen tijdens het surfen!

Andere suggesties…