Surfshop

Vind de perfecte uitrusting die bij je past

Byron Bay Tan Activator SPF 30

Byron Bay Tan Activator SPF 30

De Byron Bay SPF30 zonnebrand is perfect voor surfers die al wat zon hebben gezien en voor dat heerlijk extra zongebruinde huidje gaan. Byron Bay heeft een speciale zonnebrand formule ontwikkeld die maximale UV bescherming blijft bieden zelfs na uren surfen!

16.95

Op voorraad

2-3 werkdagen verzendtijd

Gratis verzending vanaf €50,-

Gratis verzending vanaf €70,-

Gratis Verzending vanaf €50,-

Beschrijving

Byron Bay Tan Activator SPF 30

De Byron Bay Tan Activor SPF 30 is een goede beschermer tegen de zon terwijl je urenlang in het zoute zeewater ligt. De factor 30 zonnebrand van Byron Bay heeft de een na sterkste beschermingsfactor uit de collectie. Perfect voor die aftersurf bronssessie, of voor surfers die al een goede bruine basislaag hebben opgebouwd!

Tan activator

De zogeheten ‘tan activator’ zorgt ervoor dat je maximaal bronst terwijl je huid goed beschermt blijft. Je wilt natuurlijk wel als een ware Jordy Smith dat Zuid-Afrikaanse bruine kleurtje overhouden na een dagje zee en strand. Byron Bay heeft hiervoor de perfecte formule ontwikkeld. Heerlijk!

Goede zonnebrand voor surfen

De SPF 30, ofwel Sun Protection Factor 30, biedt een goede bescherming tegen de zon en is zeer waterbestendig. Ideaal om een heerlijk bruin kleurtje op te bouwen tijdens meerdere uren in het water. De zonnebrand van Byron Bay is niet olie-achtig en droogt snel op, hierdoor glibber je niet van je surfboard als je het water in duikt, wel zo fijn!

Andere zonnebrand producten van Byron Bay

Hebben jouw melkwitte wangetjes nog weinig zon gezien, of verbrand je net zo snel als een rauw kippendijtje op een bloedhete barbecue? Gebruik dan de gloednieuwe Sunblock van Byron Bay of de sterkere SPF50 zonnebrand van Byron Bay. Toch een beetje (of een beetje veel) verbrand? De verkoelende Aftersun mét Aloë Vera zorgt voor perfect herstel van de huid.

Specificaties

  • 200 ml
  • Hoge UVA en UVB protectie
  • Helpt veroudering door zon te voorkomen
  • Met bronzing stimulator
  • Laat geen witte strepen achter
  • Trekt snel in en plakt niet
  • Fijne zomergeur

Andere suggesties…