Surfshop

Vind de perfecte uitrusting voor jouw niveau om je compleet te kunnen focussen op techniek en conditie

Slide Surfskate Gussie Stingray 31"

Slide Surfskate Gussie Stingray 31"

Met de Slide Surfskate Gussie 31″ breng je je surfen naar het land. Wij vinden dit een lekkere shape omdat die over de hele lengte redelijk breed is, hierdoor heb je minder snel het probleem dat je voeten uitsteken!

170.00

Nog 2 beschikbaar

Gratis Verzending vanaf €50,-

Kies de juiste surfskate en perfectioneer je techniek op het droge!

Er zijn een hoop verschillende lengtes voor surfskates. Wil jij weten hoe je de juiste lengte kiest en hoe je je surftechniek kunt perfectioneren op het droge? Dan ben je aan het juiste adres! Onderhoud je surfskills tijdens een flatspell.

Beschrijving

De Slide Surfskate Gussie Stingray is een veelzijdige shape en word aangeraden aan mensen die al ervaring hebben met surfen of skaten, maar ook voor beginners die aan hun balans willen werken. Heerlijk om lekker mee te cruisen of om je surfskills mee te trainen!

Dankzij de wendbare front truck benadert het Slide Surfskate mechanisme het gevoel van het surfen. Hierdoor voelt het alsof je met je surfplank over straat heen surft en kun je goed aan je techniek werken wanneer er bijvoorbeeld geen golven zijn of je ergens bent waar geen mogelijkheid is om te gaan surfen. Surfskates helpen enorm in het verbeteren van je balans, techniek, flow en stijl. Je kunt namelijk goed focussen op bepaalde techniek en bewegingen om deze vervolgens een groot aantal keer te oefenen binnen korte tijd. Hier bouw je muscle memory mee op wat je vervolgens meeneemt in je volgende surfsessie!

Wij raden Surfskates aan voor iedereen die al een goede balans heeft opgebouwd en op het niveau is gekomen van het maken van bochtjes en het pompen voor snelheid. Zelf hebben we er namelijk heel veel aan gehad en onze progressie een enorme boost gegeven door te trainen met surfskates!
Wij raden specifiek Slide Surfskates aan omdat wij uit eigen ervaring zeer tevreden zijn met de performance van hun mechanisme en ze een schappelijke prijs aanhouden!

Specificaties:

  • Shape: Surfskate Gussie
  • Deck: 31″x 10″ met ronde Kick tail.
  • Deck materiaal: 7 sheets Canadian Maple
  • Front Truck: Slide 165mm
  • Rear Truck: Standaard Aluminium 165mm
  • Wielen: Gegoten PU, 70mm x 51mm/ 78A
  • Lagers: ABEC 7

TIP: Wil je dat deze gave surfskate niet in de hoek van de kamer blijft staan? Hang hem op aan de muur met een skateboard hanger!

Andere suggesties…