Surfshop

Vind de perfecte uitrusting die bij je past

Slide Surfskate CMC Performance 31″

Slide Surfskate CMC Performance 31″

Met de Slide Surfskate CMC Performance 31″ breng je je surfen naar het land. Dit board is ontworpen voor High Performance en dat voel je. Met dit board breng je je surfen naar het volgende niveau!

189.95

Uitverkocht

2-3 werkdagen verzendtijd

Gratis verzending vanaf €50,-

Gratis verzending vanaf €70,-

Gratis Verzending vanaf €50,-

Kies de juiste surfskate en perfectioneer je techniek op het droge!

Er zijn een hoop verschillende lengtes voor surfskates. Wil jij weten hoe je de juiste lengte kiest en hoe je je surftechniek kunt perfectioneren op het droge? Dan ben je aan het juiste adres! Onderhoud je surfskills tijdens een flatspell.

Beschrijving

Slide Surfskate CMC Performance 31”

De Slide Surfskate CMC Performance is ontworpen in samenwerking met Carlos Martin Cazorla uit Barcelona. Het board is speciaal ontworpen voor high performance riders. De bredere neus geeft extra oppervlak voor controle bij je voorste voet en de brede tail helpt je om scherpe bochten en manoeuvres uit te voeren. De breedte zorgt er namelijk voor dat je zo veel mogelijk controle uit kunt oefenen met je voeten en zo het board kunt controleren. Met de 31inch lengte is het board geschikt voor een heel scala aan surfers, aangezien het een redelijk gemiddeld formaat is. Naast de performance is het natuurlijk ook nog eens een heel mooi design en zijn we over het geheel zelf groot fan van dit model!

Slide surfskate techniek

Dankzij een speciale techniek in de wendbare front truck benadert het Slide Surfskate mechanisme het gevoel van het surfen. Hierdoor voelt het net alsof je met je surfplank over straat heen surft! Je kan zo goed aan je techniek werken wanneer er bijvoorbeeld geen golven zijn of je ergens bent waar geen mogelijkheid is om te gaan surfen. Surfskates helpen enorm in het verbeteren van je balans, techniek, flow en stijl. Je kunt namelijk goed focussen op bepaalde techniek en bewegingen om deze vervolgens een groot aantal keer te oefenen binnen korte tijd. Hier bouw je muscle memory mee op wat je vervolgens meeneemt in je volgende surfsessie!

Aanrader voor verbeteren van surf techniek!

Wij raden Surfskates aan voor iedereen die al een goede balans heeft opgebouwd en op het niveau is gekomen van het maken van bochtjes en het pompen voor snelheid. Zelf hebben we er namelijk heel veel aan gehad en onze progressie een enorme boost gegeven door te trainen met surfskates! Door de beweging met je armen, hoofd en heupen in slow motion te kunnen oefenen met de surfskate op het droge, zal je dit veel makkelijker af gaan in het water. Daarbij is het ook een hele goede tip om jezelf te (laten) filmen tijdens het rijden op je surfskate zodat je precies ziet wat er goed gaat en wat er fout gaat in je bewegingen. Pak bijvoorbeeld als warming up voor de surf sessie even 10 minuutjes de slide erbij en oefen net voordat je het water in gaat nog even goed je turns en de beweging die je daarbij maakt met je lichaam. Gegarandeerd dat je verbetering zult merken in het water!

Wij raden specifiek de surfskates van Slide aan omdat wij uit eigen ervaring zeer tevreden zijn met de performance van hun mechanisme en de prijs/kwaliteit bijzonder goed is!

Specificaties

  • Shape: Slide Surfskate CMC Performance
  • Deck: 31″x 10″ met Kick tail.
  • Deck materiaal: 7 sheets Canadian Maple
  • Front Truck: Slide 165mm
  • Rear Truck: Standaard Aluminium 165mm
  • Wielen: Gegoten PU, 70mm x 51mm/ 78A
  • Lagers: ABEC 7

TIP: Wil je dat deze gave surfskate niet in de hoek van de kamer blijft staan? Hang hem op aan de muur met een skateboard muurbeugel!

Andere suggesties…