Surfshop

Vind de perfecte uitrusting die bij je past

Skateboard muurbeugel SEVENATSEA

Skateboard muurbeugel SEVENATSEA

Hang je favoriete skateboard, longboard of surfskate op aan de muur met deze eenvoudige muurbeugel! Geleverd inclusief bevestigingsmateriaal om de skateboard hanger te bevestigen op iedere ondergrond. Maak van je skateboard een echte eyecatcher in je interieur!

9.95

Op voorraad

2-3 werkdagen verzendtijd

Gratis verzending vanaf €50,-

Gratis verzending vanaf €70,-

Gratis Verzending vanaf €50,-

Beschrijving

Skateboard ophangen met de SEVENATSEA muurbeugel

Je skateboard ophangen staat niet alleen supertof in je interieur, maar is ook heel handig. Vaak zien we mooie skateboards, longboards of surfskates in de kast of schuur verstoffen wanneer deze een tijd niet meer gebruikt worden. En dat is zonde! Hiermee maak je van je toffe skateboard een echte eyecatcher in je interieur!

Met de SEVENATSEA skateboard muurbeugel kun je je skateboard, surfskate of longboard aan de trucks ophangen aan de muur.  De compacte muurbeugel is nauwelijks zichtbaar wanneer je je skateboard er aan hangt. Hierdoor lijkt het alsof je skateboard tegen de muur aan plakt. Veel mooier dan grote wandrekken of zware ophang systemen. Wil je meerdere skateboards ophangen, dan kun je in -in tegenstelling tot andere ophangsystemen – lekker creatief zijn met de posities van je skateboards aan de muur.

De skateboard wandhanger is gemaakt van aluminium en licht van gewicht (120 gram). De muurbeugel kan maximaal 10kg dragen, wat meer dan genoeg is voor ieder type skateboard. Door de zachte beschermlaag aan de ophangbeugels zullen de trucks van je skateboard onbeschadigd blijven.

Hoe hang je een skateboard op?

Eerst bepaal je waar en hoe hoog je je skateboard wilt ophangen. Vervolgens houd je op de plek van je voorste truck de muurbeugel tegen de muur aan. Let er op dat de muurbeugel recht/waterpas hangt, voordat je begint met schroeven. Teken met een potlood of pen de 4 gaten van de muurbeugel af op de muur. Als de ondergrond van hout is kun je met de muurbeugel tegen de muur, direct de schroeven erin draaien. Is de muur van steen of gips, gebruik dan de meegeleverde pluggen. Voor het voorboren in steen of gips gebruik je een 6mm steenboor. Als het gat geboord is duw je de pluggen er in en kun je de muurbeugel met de 4 schroeven bevestigen. Zet de muurbeugel altijd op alle 4 de punten vast voor maximale draagkracht. Klaar! Nu kun je je skateboard aan de muur ophangen!

Ben je benieuwd naar hoe anderen hun skateboard ophangen aan de muur?  Check dan de instagram pagina van SEVENATSEA

Specificaties skateboard muurbeugel

  • Maximum draagkracht 10kg
  • Gewicht van de hanger 120 gram
  • Kleur mat zwart
  • 5,5 cm ruimte tussen de beugels
  • Inclusief bevestigingsmateriaal (4 x kruiskop schroef, 4x 6mm plug)

Andere suggesties…