Surfshop

Vind de perfecte uitrusting voor jouw niveau om je compleet te kunnen focussen op techniek en conditie

Skateboard muurbeugel SEVENATSEA

Skateboard muurbeugel SEVENATSEA

Hang je favoriete skateboard, longboard of surfskate op aan de muur met deze eenvoudige muurbeugel! Geleverd inclusief bevestigingsmateriaal om de skateboard hanger te bevestigen op iedere ondergrond. Maak van je skateboard een echte eyecatcher in je interieur!

9.95

Op voorraad

Gratis Verzending vanaf €50,-

Beschrijving

Skateboard muurbeugel SEVENATSEA

Vaak zien we mooie skateboards, longboards of surfskates in de kast of schuur verstoffen wanneer deze een tijd niet meer gebruikt worden. En dat is zonde! Want hoe gaaf is het om je skateboard in je woonkamer of slaapkamer aan de muur te hangen en er een echte eyecatcher van te maken in je interieur!

Met de SEVENATSEA skateboard muurbeugel hang je je skateboard, surfskate of longboard aan de trucks op aan de muur.  Hierdoor valt de beugel volledig weg en lijkt je skate board te zweven aan de muur. Wil je meerdere skateboards ophangen, dan kun je in -in tegenstelling tot andere ophangsystemen – lekker creatief zijn met de posities van je skateboards aan de muur.

Met het meegeleverde bevestigingsmateriaal bevestig je de beugel aan de muur. Is de muur van steen of beton, gebruik dan de bijgeleverde pluggen. Wil je de hanger op hout bevestigen dan kun je direct de schroeven in het hout draaien zonder gebruik van de pluggen (schroeven meegeleverd). Zet de hanger vast op alle 4 de punten voor maximale draagkracht.

De skateboard wandhanger is gemaakt van aluminium en licht van gewicht (120 gram). De muurbeugel kan maximaal 10kg dragen, wat meer dan genoeg is voor ieder type skateboard. Door de zachte beschermlaag aan de ophangbeugels zullen de trucks van je skateboard onbeschadigd blijven.

Ben je benieuwd naar hoe anderen hun skateboard aan de muur hangen met de muurbeugel? Check dan de instagram pagina van SEVENATSEA!

Specificaties skateboard muurbeugel

  • Maximum draagkracht 10kg
  • Gewicht van de hanger 120 gram
  • Kleur mat zwart
  • 5,5 cm ruimte tussen de beugels
  • Inclusief bevestigingsmateriaal (4 kruiskop schroeven, 4 pluggen)

Andere suggesties…