Surfshop

Vind de perfecte uitrusting die bij je past

Slide Surfskate Truck Kit

Slide Surfskate Truck Kit

Slide Surfskate Truck Kit, hiermee hoef je zelf alleen nog een deck en wielen toe te voegen en je bent klaar om te surfen op het land! Heb je toevallig al een goed deck liggen, bespaar dan door deze truck kit zelf op je plank te schroeven! Ook handig als je je surfskate trucks door weer en wind hebt gebruikt en ze aan vervanging toe zijn!

120.00

Nog 1 beschikbaar

2-3 werkdagen verzendtijd

Gratis verzending vanaf €50,-

Gratis verzending vanaf €70,-

Gratis Verzending vanaf €50,-

Beschrijving

Slide truck kit

Het is mooi weer, je bent vrij vandaag, maar er zijn geen golven. Balen he! Helaas heeft Nederland geen consistente swell om altijd lekker te kunnen surfen. Dit beperkt jou in het maken van progressie. Want als je iedere dag kon surfen, dan zou je veel sneller beter worden! Gelukkig heeft Slide daar iets heel moois voor, namelijk surfskates! Skateboards met speciale trucks die je het gevoel geven alsof je surft, maar dan op land! Hierdoor kun je iedere dag van het jaar oefenen, ook als er geen golven zijn. Is het kopen van een echte surfskate niet mogelijk voor je vanwege de aanschafprijs? Dan is het kopen van een Slide Truck Kit een heel goed alternatief!

Hiermee kun je de techniek van de speciale surfskate trucks van Slide gebruiken, onder je eigen skateboard. Of je laat je creativiteit de vrije loop en je maakt je eigen one-of-a-kind surfskate deck!

TIP: Maak je je eigen unieke surfskate met de Slide Truck Set? Gebruik dan de Northcore T-bone Multitool om alle onderdelen met 1 tool vast te kunnen zetten.

Slide surfskate techniek

Dankzij een speciale techniek in de wendbare front truck benadert het Slide Surfskate mechanisme het gevoel van het surfen. Hierdoor voelt het net alsof je met je surfplank over straat heen surft! Je kan zo goed aan je techniek werken wanneer er bijvoorbeeld geen golven zijn of je ergens bent waar geen mogelijkheid is om te gaan surfen. Surfskates helpen enorm in het verbeteren van je balans, techniek, flow en stijl. Je kunt namelijk goed focussen op bepaalde techniek en bewegingen om deze vervolgens een groot aantal keer te oefenen binnen korte tijd. Hier bouw je muscle memory mee op wat je vervolgens meeneemt in je volgende surfsessie!

Aanrader voor verbeteren van surf techniek!

Wij raden Surfskates aan voor iedereen die al een goede balans heeft opgebouwd en op het niveau is gekomen van het maken van bochtjes en het pompen voor snelheid. Zelf hebben we er namelijk heel veel aan gehad en onze progressie een enorme boost gegeven door te trainen met surfskates! Door de beweging met je armen, hoofd en heupen in slow motion te kunnen oefenen met de surfskate op het droge, zal je dit veel makkelijker af gaan in het water. Daarbij is het ook een hele goede tip om jezelf te (laten) filmen tijdens het rijden op je surfskate zodat je precies ziet wat er goed gaat en wat er fout gaat in je bewegingen. Pak bijvoorbeeld als warming up voor de surf sessie even 10 minuutjes de slide erbij en oefen net voordat je het water in gaat nog even goed je turns en de beweging die je daarbij maakt met je lichaam. Gegarandeerd dat je verbetering zult merken in het water!

Wij raden specifiek de surfskates van Slide aan omdat wij uit eigen ervaring zeer tevreden zijn met de performance van hun mechanisme en de prijs/kwaliteit bijzonder goed is!

Deze kit bevat:

  • Slide surfskate front truck 165mm
  • Standaard Aluminium Rear Truck 165mm
  • Pads
  • Bouten en moeren

Let op: De surfskate truck set is exclusief surfskate wielen.

 

Andere suggesties…