Surfshop

Vind de perfecte uitrusting die bij je past

Slide Surfskate 60mm Wielen

Slide Surfskate 60mm Wielen

De Slide Surfskate 60mm wielen zijn perfect om je slides en carves te trainen op je surfskate. Deze wielen zijn de ideale keus als je spectaculaire powerslides wilt maken in je turns!

40.00

Uitverkocht

2-3 werkdagen verzendtijd

Gratis verzending vanaf €50,-

Gratis verzending vanaf €70,-

Gratis Verzending vanaf €50,-

Beschrijving

Slide Surfskate 60mm wielen

Je Slide surfskate gebruik je natuurlijk voornamelijk om de moves van het surfen te kunnen oefenen op het droge. Want wat zo fijn is aan een surfskate, is dat je echt kan focussen op de bewegingen die je lichaam maakt om zo je turns te perfectioneren. Wij gebruiken de Slide Surfskates zelfs als warming up voordat we het water in gaan! Zo ben je in het water helemaal ready om te vlammen.

Waarom 60mm wielen en geen 70mm wielen?

Deze Slide Surfskate wielen van 60mm zijn bedoelt om meer slides mee te maken en dus je wielen te laten slippen. De schuine rand en kortere diameter zorgen ervoor dat deze wielen, ten opzichte van de 70mm wielen, wat losser aanvoelen. Hierdoor kan je spectaculaire slides neerzetten en surfmanoeuvres waarbij de vinnen los komen goed oefenen! Deze wielen worden ook aangeraden wanneer je je Surfskate voornamelijk in een skatepark of op straat wilt gebruiken. Ze zijn een echte aanvulling voor je Slide Surfskate!

Technische specificaties

  • Formaat: 65mm x 55mm
  • Hardheid: 78A
  • Randprofiel: Schuin

Andere suggesties…