Surfshop

Vind de perfecte uitrusting die bij je past

Slide Surfskate ABEC 7 Lagers

Slide Surfskate ABEC 7 Lagers

Met deze Slide Surfskate Lagers rolt je surfskate zo weer als nieuw. Handig als je lagers oud en versleten zijn of vol met zand zitten!

12.00

Uitverkocht

2-3 werkdagen verzendtijd

Gratis verzending vanaf €50,-

Gratis verzending vanaf €70,-

Gratis Verzending vanaf €50,-

Beschrijving

Deze ABEC 7 Surfskate lagers zijn door Slide Surfskate ontworpen om je surfskate optimaal te laten rollen. Deze set van 8 lagers is precies genoeg om al je lagers te vernieuwen of om je board compleet te maken als je zelf een surfskate aan het maken bent met de Slide Surfskate Truck Kit! Er gaan 2 lagers per wiel op het surfskateboard, 1 aan de binnenkant en 1 aan de buitenkant.

Wanneer moet je surfskate lagers vervangen?

Surfskate lagers slijten tijdens het gebruik. Het is dus goed om eens in de zoveel tijd je lagers te vervangen om te zorgen dat je minimale weerstand ervaart tijdens het surfskaten en je board zo smooth mogelijk rolt. Je kunt je lagers altijd checken door je wieltjes een zet te geven en te kijken hoe lang ze blijven draaien. Als je wieltjes gelijk weer stil komen te staan, dan is het waarschijnlijk tijd om je lagers te vernieuwen.

Ook zijn je lagers sneller aan vervanging toe als er zand in komt. Zand in de lagers zorgt er namelijk voor dat de lager van binnenuit kapot gaat. Gebruik jij je surfskate vaak in de buurt van het strand en dus van zand, dan heb je kans dat je lagers een stuk sneller verslijten dan normaal. Probeer dus ook je surfskate niet al te vaak het zand in te sturen tijdens je surfskate shredsessies.

Andere suggesties…