Surfshop

Vind de perfecte uitrusting die bij je past

Slide Surfskate Gussie Avalanche 31″

Slide Surfskate Gussie Avalanche 31″

Met de Slide Surfskate Gussie 31″ breng je je surfen naar het land. Wij vinden dit een lekkere shape omdat die over de hele lengte redelijk breed is, hierdoor steken je voeten minder ver uit over de randen van het deck.

189.95

Uitverkocht

2-3 werkdagen verzendtijd

Gratis verzending vanaf €50,-

Gratis verzending vanaf €70,-

Gratis Verzending vanaf €50,-

Kies de juiste surfskate en perfectioneer je techniek op het droge!

Er zijn een hoop verschillende lengtes voor surfskates. Wil jij weten hoe je de juiste lengte kiest en hoe je je surftechniek kunt perfectioneren op het droge? Dan ben je aan het juiste adres! Onderhoud je surfskills tijdens een flatspell.

Beschrijving

Slide Surfskate Gussie Avalanche 31”

De Slide Surfskate Gussie Avalanche is een veelzijdige shape en is eigenlijk goed voor iedereen. Of je nu al veel hebt met surfen of skaten, of je bent een beginner die aan balans wilt werken. Heerlijk om lekker mee te cruisen of om je surfskills mee te trainen! De lengte van 31inch (omgerekend 78,74mm) is een gemiddelde maat tussen de surfskates en voor iedereen te gebruiken. Door de trucks losser of vaster te zetten kun je deze surfskate een meer longboard of shortboard gevoel geven. Precies afgestemd op hoe jij wilt surfen! Dit board heeft een retro/klassiek design met veel zichtbaar hout, back to basics!

Slide surfskate techniek

Dankzij een speciale techniek in de wendbare front truck benadert het Slide Surfskate mechanisme het gevoel van het surfen. Hierdoor voelt het net alsof je met je surfplank over straat heen surft! Je kan zo goed aan je techniek werken wanneer er bijvoorbeeld geen golven zijn of je ergens bent waar geen mogelijkheid is om te gaan surfen. Surfskates helpen enorm in het verbeteren van je balans, techniek, flow en stijl. Je kunt namelijk goed focussen op bepaalde techniek en bewegingen om deze vervolgens een groot aantal keer te oefenen binnen korte tijd. Hier bouw je muscle memory mee op wat je vervolgens meeneemt in je volgende surfsessie!

Aanrader voor verbeteren van surf techniek!

Wij raden Surfskates aan voor iedereen die al een goede balans heeft opgebouwd en op het niveau is gekomen van het maken van bochtjes en het pompen voor snelheid. Zelf hebben we er namelijk heel veel aan gehad en onze progressie een enorme boost gegeven door te trainen met surfskates! Door de beweging met je armen, hoofd en heupen in slow motion te kunnen oefenen met de surfskate op het droge, zal je dit veel makkelijker af gaan in het water. Daarbij is het ook een hele goede tip om jezelf te (laten) filmen tijdens het rijden op je surfskate zodat je precies ziet wat er goed gaat en wat er fout gaat in je bewegingen. Pak bijvoorbeeld als warming up voor de surf sessie even 10 minuutjes de slide erbij en oefen net voordat je het water in gaat nog even goed je turns en de beweging die je daarbij maakt met je lichaam. Gegarandeerd dat je verbetering zult merken in het water!

Wij raden specifiek de surfskates van Slide aan omdat wij uit eigen ervaring zeer tevreden zijn met de performance van hun mechanisme en de prijs/kwaliteit bijzonder goed is!

Specificaties

  • Shape: Slide Surfskate Gussie Avalanche
  • Deck: 31″x 10″ met ronde Kick tail.
  • Deck materiaal: 7 sheets Canadian Maple
  • Front Truck: Slide 165mm
  • Rear Truck: Standaard Aluminium 165mm
  • Wielen: Gegoten PU, 70mm x 51mm/ 78A
  • Lagers: ABEC 7

TIP: Wil je dat deze gave surfskate niet in de hoek van de kamer blijft staan? Hang hem op aan de muur met een skateboard muurbeugel!

Andere suggesties…