Surfshop

Vind de perfecte uitrusting die bij je past

Slide Surfskate Quad Sunset 30″

Slide Surfskate Quad Sunset 30″

De Slide Surfskate Quad Sunset 30″ is één van de kleinste surfskates in ons assortiment en is door zijn korte lengte enorm wendbaar!

189.95

Uitverkocht

2-3 werkdagen verzendtijd

Gratis verzending vanaf €50,-

Gratis verzending vanaf €70,-

Gratis Verzending vanaf €50,-

Kies de juiste surfskate en perfectioneer je techniek op het droge!

Er zijn een hoop verschillende lengtes voor surfskates. Wil jij weten hoe je de juiste lengte kiest en hoe je je surftechniek kunt perfectioneren op het droge? Dan ben je aan het juiste adres! Onderhoud je surfskills tijdens een flatspell.

Beschrijving

Slide Surfskate Quad Sunset 30”

De Slide Surfskate Quad Sunset is één van de kortere surfskates die wij aanbieden en is de originele Slide Surfskate shape. Door de kortere lengte is het board enorm wendbaar en reageert het snel op je bewegingen. Net zoals bij surfplanken, geldt voor surfskates ook dat hoe korter de plank, hoe sneller die reageert op jouw input! Omdat je op deze surfskate van 30” (omgerekend 76,2cm) met je voeten wat dichter bij elkaar staat, is deze surfskate voornamelijk goed voor surfers met een kleinere lengte dan gemiddeld. Qua looks zit je met de Quad Sunset helemaal goed.

Slide surfskate techniek

Dankzij een speciale techniek in de wendbare front truck benadert het Slide Surfskate mechanisme het gevoel van het surfen. Hierdoor voelt het net alsof je met je surfplank over straat heen surft! Je kan zo goed aan je techniek werken wanneer er bijvoorbeeld geen golven zijn of je ergens bent waar geen mogelijkheid is om te gaan surfen. Surfskates helpen enorm in het verbeteren van je balans, techniek, flow en stijl. Je kunt namelijk goed focussen op bepaalde techniek en bewegingen om deze vervolgens een groot aantal keer te oefenen binnen korte tijd. Hier bouw je muscle memory mee op wat je vervolgens meeneemt in je volgende surfsessie!

Aanrader voor verbeteren van surf techniek!

Surfskates zijn perfect voor iedereen die al een goede balans heeft opgebouwd en op het niveau is gekomen van het maken van bochtjes en het pompen voor snelheid. Zelf hebben we er namelijk heel veel aan gehad en onze progressie een enorme boost gegeven door te trainen met surfskates! Door de beweging met je armen, hoofd en heupen in slow motion te kunnen oefenen met de surfskate op het droge, zal je dit veel makkelijker af gaan in het water. Daarbij is het ook een hele goede tip om jezelf te (laten) filmen tijdens het rijden op je surfskate zodat je precies ziet wat er goed gaat en wat er fout gaat in je bewegingen. Pak bijvoorbeeld als warming up voor de surf sessie even 10 minuutjes de slide erbij en oefen net voordat je het water in gaat nog even goed je turns en de beweging die je daarbij maakt met je lichaam. Gegarandeerd dat je verbetering zult merken in het water!

Wij raden specifiek de surfskates van Slide aan omdat wij uit eigen ervaring zeer tevreden zijn met de performance van hun mechanisme en de prijs/kwaliteit bijzonder goed is!

Specificaties

  • Shape: Slide Surfskate Quad Sunset
  • Deck: 30″x 10 1/4″
  • Deck materiaal: 7 laags Canadian Maple
  • Front Truck: Slide 165mm
  • Rear Truck: Standaard Aluminium 165mm
  • Wielen: Gegoten PU, 66mm x 55mm/ 78A
  • Lagers: ABEC 7

TIP: Wil je dat deze gave surfskate niet in de hoek van de kamer blijft staan? Hang hem op aan de muur met een skateboard muurbeugel!

Andere suggesties…