Surfshop

Vind de perfecte uitrusting die bij je past

Sticky Bumps Waxdoos en Kam

Sticky Bumps Waxdoos en Kam

Houd je wax schoon van zand en vuil in deze compacte waxdoos, of gebruik de kam op je wax op te ruwen voordat je te water gaat.

9.00

2-3 werkdagen verzendtijd

Gratis verzending vanaf €50,-

Gratis verzending vanaf €70,-

Gratis Verzending vanaf €50,-

Wil je de perfecte waxlaag op je board?

De perfecte waxlaag bestaat uit allemaal kleine bobbeltjes op het deck van je board. Er is één bepaalde methode die het beste werkt om deze bobbeltjes te realiseren…

Beschrijving

Waxdoos voor Sticky Bumps surfwax

Handig doosje om je Sticky Bumps wax in te bewaren. Zeker aan te raden om te voorkomen overal in je tas vegen en resten wax terug vind. Ook top om je blokje wax  schoon te houden. Het laatste wat je natuurlijk wilt is een waxblok met allemaal zand en viezigheid om je board mee te waxen. Dit doosje heeft het perfecte formaat voor Sticky Bumps wax.

Ongebruikte blokken Sexwax of Matunas passen helaas niet zo goed in dit doosje. Sexwax heeft wel een eigen waxdoos speciaal voor de ronde blokken sexwax.

Inclusief waxkam

De waxdoos van Sticky Bumps komt met een handige waxkam! Je board waxen voor iedere sessie is in principe niet nodig. Wat je wél nodig hebt is een ruwe ondergrond waarop je voldoende grip hebt. Dit kan heel goed door je wax op te ruwen met een waxkam. Door deze in beide richtingen diagonaal over je ‘oude’ wax te trekken ontstaat een nieuw grof oppervlak van je wax. Let erop dat je wel met regelmaat nieuwe surf wax zal moeten aanbrengen omdat deze tijdens het surfen op lost en weg slijt.

Hoe wax je een surfboard?

Hoe je het beste wax op je surfboard kunt aanbrengen, lees je op de pagina ‘Surfkennis‘. We hebben een uitgebreid artikel mét video over hoe je het beste een surfboard waxt. Let er bij het kopen van surf wax op dat de wax afgestemd moet zijn op de temperatuur van het zeewater. We raden het dus aan zeker tussen de winter en de zomer je board opnieuw te waxen met de juiste wax temperatuur!

 

Andere suggesties…