Surfshop

Vind de perfecte uitrusting die bij je past

Slide Surfskate Fish Marrajo 32″

Slide Surfskate Fish Marrajo 32″

De Slide Surfskate Marrajo 32″ shape voelt alsof je aan het surfen bent en heeft een klassieke Fish uitstaling. Een mooi boardje om je surftechniek op te trainen en je surfen naar het volgende niveau te brengen!

189.95

Nog 1 beschikbaar

2-3 werkdagen verzendtijd

Gratis verzending vanaf €50,-

Gratis verzending vanaf €70,-

Gratis Verzending vanaf €50,-

Kies de juiste surfskate en perfectioneer je techniek op het droge!

Er zijn een hoop verschillende lengtes voor surfskates. Wil jij weten hoe je de juiste lengte kiest en hoe je je surftechniek kunt perfectioneren op het droge? Dan ben je aan het juiste adres! Onderhoud je surfskills tijdens een flatspell.

Beschrijving

Slide Surfskate Fish Marrajo 32”

De Slide Surfskate Fish Marrajo is een typische fish shape. Het is een stabiel board en werkt perfect voor surfers die graag slides en kortere bochtjes maken in de pocket. Met de Slide Surfskate Fish Marrajo werk je stylish aan je techniek en surf stijl! De Fish Marrajo heeft een mooie kleurstelling van geel en blauw met hout details rond de rail. De lengte van 32” (81,3cm) is ideaal voor surfers met een gemiddelde lengte. Je kunt de stijl van de surfskate aanpassen door de trucks vaster of losser te draaien. Vaster geeft de surfskate een meer longboard-feel met grotere soepele turns. Lossere trucks maakt de surfskate meer als een shortboard met scherpe aggresieve turns.

Slide surfskate techniek

Dankzij een speciale techniek in de wendbare front truck benadert het Slide Surfskate mechanisme het gevoel van het surfen. Hierdoor voelt het net alsof je met je surfplank over straat heen surft! Je kan zo goed aan je techniek werken wanneer er bijvoorbeeld geen golven zijn of je ergens bent waar geen mogelijkheid is om te gaan surfen. Surfskates helpen enorm in het verbeteren van je balans, techniek, flow en stijl. Je kunt namelijk goed focussen op bepaalde techniek en bewegingen om deze vervolgens een groot aantal keer te oefenen binnen korte tijd. Hier bouw je muscle memory mee op wat je vervolgens meeneemt in je volgende surfsessie!

Aanrader voor verbeteren van surf techniek!

Wij raden Surfskates aan voor iedereen die al een goede balans heeft opgebouwd en op het niveau is gekomen van het maken van bochtjes en het pompen voor snelheid. Zelf hebben we er namelijk heel veel aan gehad en onze progressie een enorme boost gegeven door te trainen met surfskates! Door de beweging met je armen, hoofd en heupen in slow motion te kunnen oefenen met de surfskate op het droge, zal je dit veel makkelijker af gaan in het water. Daarbij is het ook een hele goede tip om jezelf te (laten) filmen tijdens het rijden op je surfskate zodat je precies ziet wat er goed gaat en wat er fout gaat in je bewegingen. Pak bijvoorbeeld als warming up voor de surf sessie even 10 minuutjes de slide erbij en oefen net voordat je het water in gaat nog even goed je turns en de beweging die je daarbij maakt met je lichaam. Gegarandeerd dat je verbetering zult merken in het water!

Wij raden specifiek de surfskates van Slide aan omdat wij uit eigen ervaring zeer tevreden zijn met de performance van hun mechanisme en de prijs/kwaliteit bijzonder goed is!

Specificaties

  • Shape: Slide Surfskate Fish Marrajo
  • Deck: 32″ x 10.25″ / 81.3 x 26 cm
  • Deck Materiaal: 7 sheets Canadian Maple
  • Front Truck: Slide 165mm
  • Rear Truck: Standaard Aluminium 165mm
  • Wielen: Gegoten PU, 66mm x 55mm / 78A
  • Lagers: ABEC 7

TIP: Wil je dat deze gave surfskate niet in de hoek van de kamer blijft staan? Hang hem op aan de muur met een skateboard muurbeugel!

Andere suggesties…