Surfshop

Vind de perfecte uitrusting die bij je past

SEVENATSEA Waxkam, Finkey en Leashrope

SEVENATSEA Waxkam, Finkey en Leashrope

Superhandige waxkam die ook  een finkey en een leashrope bevat!

3.00

2-3 werkdagen verzendtijd

Gratis verzending vanaf €50,-

Gratis verzending vanaf €70,-

Gratis Verzending vanaf €50,-

Wil je de perfecte waxlaag op je board?

De perfecte waxlaag bestaat uit allemaal kleine bobbeltjes op het deck van je board. Er is één bepaalde methode die het beste werkt om deze bobbeltjes te realiseren…

Beschrijving

SEVENATSEA Waxkam

Deze waxkam heeft niet één, niet twee, niet drie, maar VIER functies! als eerste de waxkam, om je wax op te ruwen wanneer een nieuwe laag niet nodig is. Ten tweede een geïntegreerde finkey, je zal ‘m maar vergeten zijn! Als derde hebben we leashropes in diverse kleuren toegevoegd. En als laatste aan de bovenzijde  een scherpere vlakke + ronde kant, wanneer je je waxlaag er áf wilt halen voor hele nieuwe verse laag basecoat.

Bovendien leidt de QR code je regelrecht naar de instagram van SEVENATSEA. Zo tag jij direct je foto van je laatste surfsessie! YEO!

Nieuwe waxlaag is niet altijd nodig

Als je denkt dat je voor iedere surfsessie een nieuwe laag wax moet smeren voor genoeg grip dan heb je het mis. Als er nog voldoende wax op je surfboard zit, maar deze is glad geworden, dan kun je beter een waxkam gebruiken om de waxlaag op te ruwen. Een waxkam voorzien van scherpe tanden die je surfboard wax opruwen als je deze er diagonaal overheen trekt. Je hoeft hierbij niet bang te zijn dat je je surfboard beschadigd.

Wil je meer weten over hoe je een surfboard waxt? Check dan het artikel ‘surfboard waxen‘ inclusief uitgebreide instructie video!

Andere suggesties…