Surfshop

Vind de perfecte uitrusting die bij je past

Accessoire Packs

Met een surf accessoire case vergeet je nooit meer iets mee te nemen!

Je komt net van school of werk en de surf is pumping! Gehaast pak je al je surfgear bij elkaar om zo snel mogelijk naar het strand te rijden. Eenmaal aangekomen gaat de surf he-le-maal af, AAHYEAH! Wetsuit aan, leash om je surfboard, vinnen er in… uuuh.. Vinnen?! Waar zijn je vinnen?! DAMN die liggen nog thuis! Deze situatie maakt letterlijk iedereen mee. Jij nog niet? Dan komt dat nog wel. Tenzij al je surfgear netjes opbergt!

De welbekende ‘surftas’

Surfers gebruiken vaak een grote tas om al hun spullen in te vervoeren. Zo zie je maar al te vaak de blauwe IKEA-tas bij surfers achter in de auto liggen, gevuld met al hun surfspullen.

Wetsuits, leashes, wax, vinnen, zonnebrand, finkeys, horloges, waxkammen, keypods en nog veel meer. Het gaat allemaal op een hoopje in de surftas. Niet bepaald handig als de surf finaal af gaat op je surfspot en je zo snel mogelijk het water in wilt. Dan heb je geen tijd om die hele tas door te spitten, op zoek naar die finkey die je sowieso in die tas had gegooid, maar nu spoorloos lijkt. Om die mega surftas van je daarom een stuk overzichtelijker te maken, bieden we superhandige surf accessoire packs aan.

Al je surf accessoires netjes bij elkaar

Wij kunnen zelf al niet meer zonder. In de surf accessoire packs kun je al je kleinere surfspullen makkelijk en overzichtelijk opbergen, om het vervolgens alsnog in je surftas te mikken. Zo heb je in 1 ritsopening toegang tot bijvoorbeeld je wax, zonnebrand, vinnen, finkeys en je keypod en kun je zo snel mogelijk het water in! Ook heb je met een accessoire pack niet meer het probleem dat je wax of zonnebrand helemaal onder het zand komt te zitten en afgeeft op je andere spullen zoals je wetsuit. Ideaal wat ons betreft!