Surfshop

Vind de perfecte uitrusting die bij je past

Byron Bay Coconut Tanning Oil SPF 15

-20%

Byron Bay Coconut Tanning Oil SPF 15

De Byron Bay Coconut Tanning Oil SPF 15 is perfect voor surfers die al wat zon hebben gezien en voor dat heerlijk extra zongebruinde huidje gaan. Byron Bay heeft een speciale zonnebrand formule ontwikkeld die maximale UV bescherming biedt, maar toch een lekker kleurtje geeft!

Oorspronkelijke prijs was: €16.00.Huidige prijs is: €12.80.

Op voorraad

1-3 werkdagen verzendtijd

Gratis verzending vanaf €50,-

Gratis verzending vanaf €70,-

Gratis Verzending vanaf €50,-

Beschrijving

Byron Bay Tanning Oil SPF 15

De Byron Bay Coconut Tanning Oil SPF 15 zorgt ervoor dat je snel en mooi bruin wordt. De factor 15 beschermd je huid genoeg om niet te verbranden, maar wel goed donkerbruin gebakken het strand af te lopen. Perfect voor die aftersurf bronssessie!

Tan activator

De zogeheten ‘tan activator’ zorgt ervoor dat je maximaal bronst terwijl je huid goed beschermt blijft. Je wilt natuurlijk wel als een ware Jordy Smith dat Zuid-Afrikaanse bruine kleurtje overhouden na een dagje zee en strand. Byron Bay heeft hiervoor de perfecte formule ontwikkeld. Heerlijk!

Goede zonnebrand voor na het surfen

De SPF 15, ofwel Sun Protection Factor 15, biedt een goede bescherming tegen de zon. Ideaal om een heerlijk bruin kleurtje op te bouwen tijdens als je na de surf nog lekker ligt na te genieten op het strand.

De Tanning Oil bevat kokosolie, wortelolie, Aloë Vera en vitamine E, waardoor het ook nog eens huidveroudering door de zon voorkomt. Kokosolie is van zichzelf hydraterend, antibacterieel en onstekingsremmend, waardoor het ook geschikt is voor de gevoelige huid. Maximaal bruin, minimaal oud!

Andere zonnebrand producten van Byron Bay

Hebben jouw melkwitte wangetjes nog weinig zon gezien, of verbrand je net zo snel als een rauw kippendijtje op een bloedhete barbecue? Gebruik dan de gloednieuwe Sunblock van Byron Bay of de sterkere SPF50 zonnebrand van Byron Bay. Toch een beetje (of een beetje veel) verbrand? De verkoelende Aftersun mét Aloë Vera zorgt voor perfect herstel van de huid.

Specificaties

  • 200 ml
  • UVA en UVB protectie
  • Helpt veroudering door zon te voorkomen
  • Met bronzing stimulator
  • Reef friendly!
  • Water resistent en beachproof
  • Werkt gelijk
  • Kokos geur

Let op: kan sporen van noten bevatten

Andere suggesties…